Подобната на дъщеря Зоуи Лори Меткалф е пораснала! Тя успешно следва стъпките на майка си

Децата на Лори Меткалф изглеждат точно като нея, особено дъщерята Зоуи. Дори са работили в свързани телевизионни предавания. Майка участва в „Теория за големия взрив“, а Зоуи е в спин-оф.

Не всички деца на Лори Меткалф са в центъра на вниманието. Тя приветства Зоуи с първия й съпруг Джеф Пери през 1983 г. Освен нея, актрисата от Роузън има още три деца: Мей Акинс, Уил Терон и Донован от втори брак.

Само дъщерята е стъпкала пътя като нея. Тя израства до образ на Лори и също продължава своето наследство.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Зоуи Пери (@zoeperryveri) на 25 октомври 2018 г. в 15:40 ч. PDTКариерата на Меткалф е изпълнена с безброй постижения и тя е носител на награди Еми. Дивата беше представена в сериали като Теория за големия взрив, Малкълм в средата, без следа, 3-та скала от слънцето, монах, и Дхарма и Грег. Тя също направи глас на г-жа Дейвис в Играта на играчките франчайз. Впечатляващо нали?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Зоуи Пери (@zoeperryveri) на 2 март 2018 г. в 11:20 ч. PSTРеплика на мама

Родителите на Зоуи Пери останаха женени от 1983 до 1992 г. Предполагаме, че Лори е тази, която я е възпитала. В крайна сметка всяка част от красивото момиче прилича на майка си. Тя носи същия акцент, лице и физика на известната си майка. Изглеждат и доста близки.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Зоуи Пери (@zoeperryveri) на 8 септември 2017 г. от 10:45 ч. PDT

Дуото майка-дъщеря често ходи заедно по червения килим. Лори предава своите върхови постижения на Зоуи по всякакъв начин.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Зоуи Пери (@zoeperryveri) на 4 март 2018 г. в 19:02 ч. PST

За да използва добре външния си вид и наследения си талант, тя следваше стъпките на майка си, влизайки в шоубизнеса. 36-годишната красавица е работила в Личната практика, семейството, без заплащане, голотата и много други аплодирани проекти.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Зоуи Пери (@zoeperryveri) на 26 септември 2017 г. в 9:06 ч. PDT

В ролята на характера на майка си

Лори играе майката на Шелдън Купър, Мери през Теория за Големия взрив f или 12 сезона. Когато шоуто приключи, продуцентите угодиха на зрителите да се отделят, Младият Шелдън. Зоуи е избрана да изобрази младата версия на характера на майка си. Колко невероятно е това?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Зоуи Пери (@zoeperryveri) на 18 октомври 2018 г. в 11:03 ч. PDT

Приликата на Зоуи с майка й е просто необикновена. Нейната съдба беше да бъде помощник на Лори в развлекателната индустрия. Споделете това, ако обичате и двете дами!

Известни майки
Популярни Публикации