„Закон и ред“ звездата на Сам Уотърстън 4-те деца са пораснали и те са плюещите образи на баща си в младостта си

Последната актуална новина „Закон и ред“ звездата на 4 деца на Сам Уотърстън са пораснали и те са плюещите образи на баща си в младостта си във Фабиоза

Актьорът Сам Уотърсън е популярен с ролята си на окръжен прокурор Джак Маккой NBC телевизионен сериал Закон и ред . Ролята му в телевизионното шоу му донесе звезда на Холивудската алея на славата и 3 номинации за Еми.‘Law & Order’ звезда Сам УотърстънГети изображения / Идеално изображение

Неговото семейство

The Закон и ред звезда беше женен два пъти и има четири деца. Сам има един син, Джеймс, от първия си брак с Барбара Рътлидж-Джонс.‘Law & Order’ звезда Сам Уотърстън

Гети изображения / Идеално изображение

По време на втория си брак с бившия модел Лин Луиза Уудръф, двете дъщери на Сам - Катрин Уотърстън и Елизабет Уотърстън - са родени, както и синът му Греъм.Всички деца на Сам са пораснали

Всички деца на актьора вече са толкова пораснали и поразително приличат на баща си. Между другото, всички деца на Сам решиха да последват стъпките на своя известен баща.

Всички деца на актьора са изключително талантливи, но не е чудно, тъй като ябълката не пада далеч от дървото.

‘Law & Order’ звезда Сам Уотърстън

Гети изображения / Идеално изображение

Първият му син Джеймс Уотърстън е актьор и пианист, който е пътувал и изпълнявал цял свят, правейки телевизия, сцена и филм. Женен е с две деца.

Греъм Уотърстън, вторият син, също е популярен актьор и продуцент, известен със своите произведения във филми като И беше добре, сега те произнасям Chuck & Larry, Баладата за Джак и Роуз, и Коса.

‘Law & Order’ звезда Сам Уотърстън

Гети изображения / Идеално изображение

Дъщерята на Сам, Елизабет Уотърстън - актриса, известна с ролите си в Принцът и аз, добрият Дик, и Quantico, е женен за Луис Канцелми.

‘Law & Order’ звезда Сам Уотърстън

Гети изображения / Идеално изображение

Катрин Уотърстън е актриса като нейните братя и сестри. Най-известна е с изпълнения във филми като Майкъл Клейтън, присъщ вице, фантастични животни и къде да ги намерим, Стив Джобс, и Извънземно: Завет.

Сам също беше вдъхновен от собствения си баща

Въпреки че актьорът е бил вдъхновен да стане актьор от баща си, той в началото не подкрепя избора на кариера на децата си. В интервю той призна, че каза на дъщерите си, че не е добра идея да станат актриси, но по-късно ги подкрепи.

Сам трябва наистина да се гордее с децата си. Невъзможно е да не забележите поразителната прилика.

Популярни Публикации