Леа Томпсън и Хауърд Дойч: Любовна история, продължила 30 години и все още

- Леа Томпсън и Хауърд Дойч: Любовна история, която е продължила 30 години и все още го прави - Знаменитости - Fabiosa

Завръщане в бъдещето звезда, Леа Томпсън се запозна с Хауърд Дойч по време на снимките на Някакви чудесни през 1987 г. Когато Хауърд попита красивата актриса за среща, тя трябваше да откаже по определена причина. Но истинската любов няма границии 30 години по-късно бракът им е толкова прекрасен.

gettyimagesЛеа Томпсън, ранен живот и кариера

чрез GIPHY

Томпсън е роден през 1961 г. в Рочестър, Минесота. Тя има ирландски произход. Леа израства в голямо семейство с двама братя и две сестри. Винаги е мечтала да стане балерина. Като талантлива танцьорка, тя получава стипендия в Американския балетен театър. Веднъж нейният учител й казал:

Вие сте прекрасна танцьорка, но сте твърде набита.

Леа реши да напусне танцовата си кариера и да стане актриса. В самото начало тя имаше някои малки части в различни търговски реклами. Нейният пробив дойде, след като тя получи водеща роля в легендарната трилогия Завръщане в бъдещето.Честит и траен брак

След няколко неуспешни връзки, Леа се запознава с Хауърд Дойч, който е с 11 години по-голям от нея. Актрисата призна, че винаги е мислила за него като за много обезпокоен мъж. Когато той я попита за среща за първи път, тя отказа, тъй като беше замесена в друга проблемна връзка. Но Хауърд не отстъпи назад.

gettyimagesПрез лятото на 1989 г. двойката реши да се ожени и след няколко години се роди първата им дъщеря. Второто им дете се ражда малко след това, през 1994 г. Следвайки стъпките на родителите си, момичетата имат успешна актьорска кариера, показвайки на света, че талантът преминава през поколенията в тяхното семейство.

gettyimages

В наши дни почти всеки ден можем да чуваме за разводите на холивудските двойки. Ето защо винаги е приятно да намерите щастливи бракове, които продължават с години. Като са заедно в продължение на почти три десетилетия, Леа и Хауърд изглеждат толкова щастливи, колкото в деня, в който се срещнаха. Веднъж Хауърд каза:

Знаех, че съм лудо влюбен в жена си в момента, в който я видях.

gettyimages

Истинската любов съществува. Леа Томпсън и Хауърд Дойч споделят любовта си в продължение на 30 години и все още имат тази блясък помежду си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Нестандартна любовна история на Брижит и Еманюел Макрон

Война Любовна история
Популярни Публикации