Звездата „Лига на собствените си“ Зина Дейвис роди близнаци на 48 и израснаха, за да станат двама млади мъже

Актрисата от „Лига на собствените си“ и „Телма и Луиз“ е невероятно вдъхновяваща майка, тъй като е родила и първото си дете на 46 години.

Geena Davis е невероятна холивудска актриса и активистка, известна най-вече с незабравимите си роли във филми като Beetlejuice, Телма и Луиз , и Лига на своите .

Гети изображения / Идеално изображениеGeena Davis е вдъхновяваща майка

Освен професионалния си успех, Дейвис е и вдъхновяваща майка. Знаете ли, че тя е родила първото си дете на 46? Точно така, Geena и съпругът й Reza Jarrahy имаха първата си дъщеря Alizeh през 2002 г., само една година след като се ожениха.Гети изображения / Идеално изображение

Две години по-късно обаче Дейвис изненада за пореден път, когато има близнаци. А тя беше на 48 по това време! Geena порази света, когато роди синовете си близнаци Kian William и Kaiis Steven през май 2004 г.Гети изображения / Идеално изображение

Всички деца на Дейвис вече са пораснали и са наследили най-добрите черти на родителите си.

DFree / Shutterstock.comБракът на Дейвис не мина по план

През 2018 г. Реза Джарахи подаде молба за развод с известната актриса, позовавайки се на раздялата им през 2017 г. Geena обаче твърди, че никога не са били женени, тъй като тя е била убедена, че документите никога не са стигнали до чиновници.

Гети изображения / Идеално изображение

Дано децата на Реза и Гина се справят добре с раздялата на родителите си.

Деца на знаменитости
Популярни Публикации