Легендата все още живее: Единственият син на Тайрън Пауър има странна прилика с известния си баща

Последни новини Легенда все още живее: Единственият син на Тайрън Пауър носи невероятна прилика с известния си баща във Фабиоза

Тайрън Пауър несъмнено беше една от най-големите звезди от своята епоха. Пауър беше само на 22 години, когато славата започна да го проследява след невероятното му представяне през 1936-те Лойдс от Лондон .

Legend Still Lives: Tyrone Power Янки в R.A.F. (1941) / Двадесети век ФоксКакво не му харесваше? Тайрон имаше добър външен вид, очарователен чар и естествен изпълнителски талант. Жените го обичаха, мъжете искаха да бъдат най-добрият му партньор.

Legend Still Lives: Tyrone Power В Стария Чикаго (1938) / Двадесети век Фокс

Той беше женен три пъти и имаше две дъщери. Въпреки че обичаше момичетата си, Тайрън винаги искаше да има син и накрая желанието му се сбъдна.Единственият син

Третата съпруга на Пауър Деби даде на екранната легенда подарък, който винаги си пожелаваше - първият и единствен син, но не получи шанс да се срещне с него. Тайрън Пауър IV е роден на януари 1959 г., само няколко месеца след като известният му баща почина.

Legend Still Lives: Tyrone PowerГети изображения / Идеално изображение

Докато Тай израстваше, той все повече приличаше на Силата. Той наследи всичко, което баща му може да се похвали - очите, носа, устните и дори емблематичните си вежди.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @ classichollywood20 на 4 февруари 2016 г. от 21:30 ч. PST

Power IV се заинтересува от кариерата на баща си и сам стана актьор. Нищо чудно, че избра кариера в развлеченията, тъй като е четвъртият актьор, който носи името Тайрън Пауър. Първият беше неговият пра-пра-дядо.

Първата роля на Power Jr. е във филма от 1985 г. Пашкул . Беше малък, но много важен, тъй като помогна да започне кариерата му. Той призна, че е трудно да растеш без баща, когото така и не е опознал, но въпреки това много хора го обичаха и му се възхищаваха.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Fanpage su Romina Power (@rominapower_islove) на 20 юли 2019 г. в 1:55 ч. PDT

Тай онези, споделени в интервю:

В продължение на много години познавах моите само като пират, каубой и Зоро. Останалото идваше на парчета от историите, които другите биха ми разказвали за него.

Въпреки това сме сигурни, че баща му би бил много горд, знаейки колко е постигнал.

Популярни Публикации