Лъв Лунен знак - Луната в Лъв

Луна в Лъв Луната може да засили вродения ентусиазъм на Лъв и изразяването на положителна енергия, особено в областите на лидерство и организация и пламенно сексуално влечение. Луната обаче също е свързана с колебания и емоционалност и по време на период на несигурност може да помогне за запалване на изразяването на отрицателни енергии в

Луна в Лъв

Луната може да засили вродения ентусиазъм на Лъв и изразяването на положителна енергия, особено в областите на лидерство и организация и пламенно сексуално влечение. Луната обаче също е свързана с колебания и емоционалност и по време на период на несигурност може да помогне за запалване на изразяването на отрицателни енергии в прояви на догматично мислене или арогантност. Влиянието на Тъмната Луна е най -силно, когато Луната е от същата страна на Земята като Слънцето. Това е мощна комбинация за Лъв, управляван от слънцето, и Leo ~ Rs ще трябва да се пази от неподходящо себеизразяване,

Добър аспект

 • Приветлив. Обича да бъде забелязан и оценен.
 • Би трябвало да е добре на публичната сцена, показвайки организаторски умения.
 • Надеждни и надеждни.
 • Живее пълноценно.
 • Творчески.
 • Излъчва естествена топлина.
 • Любезно и щедро.
 • Любящ и привързан.
 • Възможни са платонически приятелства.

Лош аспект

 • Животът е безкраен кръг от търсене на удоволствие.
 • Склонен да поема рискове и да залага на хазарт без внимание.
 • Флиртуващ или пристрастен към идеята за романтика.
 • Прекалено самоуверен и ефектен.
 • Интересува ме само собственото мнение.
 • Не слуша.

Това, от което се нуждаете в живота

За да бъдете ценени и ценени от други хора за вашата идентичност и личност. За да отворите сърцето си, да изразите и прегърнете както топлина, така и любов.

Уроци, които трябва да научите

За да не се нуждаете или да изисквате одобрение от други хора. За да изградите себе си въз основа на собствената си стойност и самосъзнание. за да сте сигурни, вместо да се притеснявате през цялото време за това, което мислят другите хора.

Това, от което се нуждаете в живота, за да се чувствате сигурни

Чувствате се в безопасност, когато получавате или получавате внимание и грижи под каквато и да е форма. Идеалистично искате да бъдете признати и познати от другите със сърцето си, безкористността си и най -вече с любовта си.

чувстваш се застрашен, когато

Чувствате се пренебрегнат или пренебрегнат, когато се приема за даденост от други хора. Имате чувството, че не сте оценени за вашата щедрост, доброта и креативност, която внасяте в живота на хората.

Как реагирате на заплахи срещу вас

Вие се държите или действате, като се уверите, че ставате център на внимание. Когато се чувствате сякаш застрашен или застрашен, основната грижа на Лъв Луна е да бъде забелязан. Смята се, че вниманието, дори и да е отрицателно, е по -добро, отколкото изобщо да не ви се обръща внимание.

Как изразявате емоциите си

Хората, които имат луна в Лъв, изглежда се чувстват по -добре с интензивни страстни емоции като щастие и ярост, далеч по -малко свикнали с по -нюансираните чувства. Имате склонност драматично да предавате и показвате чувства.

Съвместимост с Лун Луна

Вашият Лъв Луна би бил в най -голяма хармония с:

Лъв С. а
(класически индикатор за съвместимост и/или брак)
Друг Лъв М. сутрин
особено със същия брой степени на Лъв като вашата Луна или близо - това създава силна връзка.
Стрелец Луна Овен М или или н

Вашият Лъв Лун също ще бъде хармоничен с Луна в:

Везни зодия Близнаци

Избягвайте, ако е възможно, Луна в знаците по -долу, тъй като емоционалните и битовите различия са вероятни:

Водолей Телец Скорпион

Лъв Лун : С луната в Лъв сте склонни да бъдете доста емоционален човек. В рамките на романтичните отношения вероятно ще се влюбите по -често, отколкото не. Това не е удар за вашата личност, но вие сте склонни да се разпадате, ако не можете да прекарвате време с хора и не получавате вниманието, което търсите. Вие сте доста зависими от чувствата на другите хора и техните мисли към вас. Въпреки че създавате впечатление, че се харесвате, отделете време да започнете да се харесвате. Направете го повече от впечатление, но начин на живот. Имате много любов в сърцето си, въпреки че емоциите ви могат да бъдат доста сложни. Вие не сте от хората, които правят тайна за това как се чувствате и какви са мислите ви и всички около вас са наясно с това, през което преминавате. В живота, когато се сблъскате с отхвърляне, го намирате за доста объркващо. Замисляте се в себе си какво е това, което отблъсква тези други хора от вас. Вашата силна решителност и самочувствието, което излъчвате понякога, могат да накарат другите хора да се страхуват, че са около вас. Не че се страхуват от вас като човек, а че се чувстват така, сякаш не могат да ви държат.

Детството ви не липсваше. Независимо дали това е в емоционален или в материалистичен смисъл. Родителите ви, независимо дали съзнателно или несъзнателно, са ви отгледали като принц или принцеса.

Лъвската енергия може да има и друга страна на силата си. Ако детството ви е било потиснато или сте били тормозени, тогава повече от вероятно днес ви липсва самочувствието, което желаете. Единственото нещо, което бихте могли да направите, което би било най -доброто за вас самите е да приемете кои сте с всичките си грешки. Всичко това, като се уверите, че правите това, е индивидуално и не чака лично реакцията на публика, за да види вашата трансформация. След като спечелите това, ще откриете, че сте готови да помогнете на другите в нужда.

Следваща публикация: Луна Дева

У дома | Други статии за астрология

Популярни Публикации