Дати, черти и др

Всичко, което някога сте имали нужда да знаете за зодия Лъв, като цяло е много по -фин от Овен, но въпреки това пламенен и отговарящ за ситуации. Предпочита да води до следване. Амбициозен и много горд и твърде лесно може да стане властен и арогантен, ако не бъде проверен. Те обикновено са креативни по различни начини, като действат може би най -очевидно очевидното шоу за това. Както при Овен (и Стрелец), Лъвовете могат да бъдат много откровени, понякога твърде много. Те споделят определени атрибути със земния знак Телец в толкова голяма степен, че често само най -доброто е възможно: знам за някои

Като цяло много по -фин от Овен, но въпреки това пламенен и отговарящ за ситуации. Предпочита да води до следване. Амбициозен и много горд и твърде лесно може да стане властен и арогантен, ако не бъде проверен. Те обикновено са креативни по различни начини, като действат може би най -очевидно очевидното шоу за това. Както при Овен (и Стрелец), Лъвовете могат да бъдат много откровени, понякога твърде много. Те споделят определени атрибути със земния знак Телец в толкова, че често само най -доброто ще направи: Знам за някои хора, които имат Слънце в един от тези знаци и Луна в другия, и те наистина са много материалистични хора. Лъвовете обаче често са щедри, но това може просто да остане в центъра на вниманието - девет пъти от десет те вече са такива. Те процъфтяват с внимание, признание и похвали от другите, затова рискуват да станат самонадеяни. Най-малкото те са романтични хора с голямо сърце.Какво ще научите:

Лъв Дати: (роден на 32 юли - 22 август)

Разположение: 5 -ти зодиакален знак
Управлявана къща: 5 -ти дом: Дом на удоволствието
Съзвездие: Лъв
Елемент: Пожар
Качество: Фиксирано
Символ: Лъвът
Управляваща планета: Слънце
Увреждане: Уран (модерен)/ Сатурн
Възвишение: Нептун / Плутон (модерен/спорен)
Есен: Нито един
Мъж Жена: Мъжки
Ключови думи : Аз ще
Моите удоволствия : Да отговаряш
Моите болки: НЕ отговаря за
Качества : Благороден, Горд, Щедър, Справедлив
За какво мислят Лъвовете себе си : Трябва да се справя по -добре от другите
Какво мислят другите за Лъвовете: Тук идва знаменитост
Част за брояч на китайски зодии: Маймуната

За Лео

Лъв е петият знак на зодиака и се символизира от Лъв, който представлява този тип характерно горда, впечатляваща и царствена природа. Символът или глифът на Лъв представлява Лъвската грива или опашката на лъва, както и короната на Слънцето, което е знаците, управляващи планетата. Слънцето е в Лъв от около 23 юли до около 22 август всяка година. Лъвът е класифициран като положителен полярност (изразителен и спонтанен), на елемента на огъня (пламенен, запален, енергичен и напорист) и с фиксирано качество (интензивен, устойчив и устойчив на промени).

Лъв проявява мощно, впечатляващо, уверено, творческо и радостно отношение, с порив към авторитет. Характерният тип Лъв е щедър, сърдечен, ентусиазиран, достоен и широко скроен. Лъв обича да ръководи и да организира, и да прави нещата по голям начин и обикновено не може да се занимава с подробности. Лъвът често е доста драматичен и винаги желае себеизразяване, дори до степен да се изфука. Типичният Лъв е естествен шоумен и се радва да има пълна доза признание и възхищение. Лъвът често е най-щастлив, когато отговаря за голяма схема и обикновено е много самоуверен. Слънчевото разположение на Лъвовете му позволява да бъде откровен, откровен и много директен. В природата на Лъв има известен конфликт между активния огнен елемент от една страна и статичното фиксирано качество от друга.Важно е Лъвът да контролира голямото си чувство на гордост и авторитет и да не натрапва тези качества върху другите по превъзходен или доминиращ начин. Лъвовото его се нуждае от постоянно подсилване и одобрение и признателност на вашите приятели и последователи. Следователно Лъв трябва да внимава, че иначе чудесно впечатляващият и авторитетен маниер не става просто надут, податлив на ласкателство или помпозен и снобизъм. Неинтегрираният израз на маниера Лъв може да се превърне в автократични, нетолерантни, самооценяващи се, покровителствени или бомбастични начини. Лъвът може да се стреми безвъзмездно просто да надмине или засенчи другите и често трябва да се научи как да се смее на себе си и да оценява чувството за смирение или сантименталност.

Жизнен път на Лъв

Вие наистина сте изпълнителите на Зодиака, щедри, творчески изразителни, магнетични, очарователни лоялни, уверени, любящи, привързани и способни да влезете във вашето вътрешно дете и да общувате с деца на тяхно ниво. Вие сте достойни, игриви, весели и спонтанни.

Когато използвате енергиите на вашия знак отрицателно, може да сте прекалено драматични, да изисквате цялото внимание сами, нетолерантни, властни, егоцентрични и затворени. Можете също така да бъдете арогантни, надменни, натрапчиви, началнически и да имате високо километрично его, заедно с гордостта. Често търси признание и одобрение от другите.

Вие сте страхотни, когато избирате да правите неща, които ви дават широки възможности за творчество, организиране и лидерство. И въпреки че отвън може да изглеждате силни, отвътре сте много чувствителни и чувствата ви лесно се нараняват.

В най -добрия случай вие сте привързани, весели, оптимистични и можете да разчитате, че ще внесете радост и слънце в живота на хората около вас. Вие сте изключително щедри. Парите просто се изплъзват през пръстите ви и често нямате представа къде са отишли.

Като цяло силни, енергични типове, но понякога малко силни и могат да бъдат доста безмилостни и конкурентни, нуждаещи се от победа, а ако смятате, че може и да не, просто не искате да играете играта.

Сърцето на Лъва често е изключено от сексуалната ви енергия, чувствайки сексуалност, но не и истинска любов към партньорите си. Любовта може да бъде проблем тук. Трябва да се научите да приемате, че друг може да ви обича заради себе си, а не заради това, което имате или представлявате. Просто просто приемете, че друг може да ви обича заради същността на това кой сте.

Основен житейски урок:- Необходимо е да се научите да приемате любовта и да бъдете обичани за себе си. И да се научи на смирение.

Обича:- Да си шеф, да организираш, да имаш ентусиазъм, драма на сцената.

Мрази:- Пренебрегван, бивш началник, скучни приятели, куче под кучето и загуба.

Здравни проблеми:- Сърцето, горната част на гърба и гръбначния стълб. Сърдечните пристъпи са най-често срещаните сред вас, Лъв, поради това, че имате затруднения в достъпа до любовното чувство в сърцето си, към себе си и другите около вас, поради вашия контрол, основан на егото. Отрицателното его блокира любовния поток. Разбира се, това обикновено е несъзнателно.

Кариери:- Актьори, Военачалници, творческа работа с деца, тъй като това позволява на вътрешното дете във вас да излезе.

Аз чета

Зодиакален знак Лъв

Зодиакалният знак Лъв представлява гордия лъв. По подобен начин Лъвовете често изпитват пълна атмосфера на царствена увереност в тях, точно като краля на джунглата.

Този зодиакален символ е представителен за течащата грива на лъва. По същия начин много лъвове често имат коса, която прилича на течащата грива на лъва, независимо от пола на човека.

Изправеният зодиакален знак Лъв също представлява дълбоката вътрешна вяра и увереност, които Лъвовете често притежават. Това е черта, която често ги прекарва през някои от най -трудните моменти в живота им, но също така може да отведе Лъвовете по по -нисък път, ако си позволят да станат прекалено самоуверени.

Обикновено обаче Лъвовете имат топъл и щедър дух, който копнее да разпространява любов и радост, където и да отидат.

Свитата част на зодиакалния символ на Лъв представлява нежно люлеещата се опашка на могъщия лъв, която напомня на Лъвовете да не са прекалено ревностни в стремежа си да бъдат най -добрите. Вместо това, на Лъвовете се напомня да бъдат стабилни, балансирани и течащи точно като лесното люлеене на опашката на лъвовете.

Този зодиакален символ също представлява двете половини на човешкото сърце, над които управлява Лъв. Това показва, че те обикновено са много любящи и с голямо сърце хора.

Това също така показва, че те трябва да се уверят, че не се напъват твърде силно и не се стресират твърде много за живота, защото по -късно в живота могат да бъдат предразположени към сърдечни проблеми.

Този зодиакален символ представлява най -висшата истина на Лъвовете, която е да разпространи техния заразителен ентусиазъм, любов, увереност и радост сред околните, като по този начин направи света много по -добро място.

Лъв Личност и черти

Те са страстни и се радват да бъдат в центъра на вниманието и очакват хората естествено да ги забележат и да се доближат до тях. Ако не получават вниманието, което смятат, че заслужават, те могат да бъдат много свръхчувствителни и възбудени.

Лъвовете са родени да управляват и да чувстват, че приятелите и семейството им са верни поданици. Те са волеви, доминиращи, независими и най-екстровертните от всички зодии. Подобно на златните лъчи, които Слънцето излъчва на Лъв, те притежават привлекателността, очарованието и самочувствието, те са най -добре на ръководни позиции. Няма нищо сложно в Лъва с неговия алтруистичен, любящ и грижовен маниер. Те не злоупотребяват с властта и смятат, че е тяхно право да царуват над хората.

Ако Лъвовете са подозрителни и ревнуват към някого, понякога те не показват гордост, презрително превъзходство и нетолерантност към онези, които смятат, че са под тях, но това обикновено е доста рядко за тях.

Лъвовете обичат живота; те обичат да се забавляват; те обичат музиката, театъра, драмата и забавленията. Със своя усет към драматичното много Лъвове се превръщат в звезди на сцената и екрана. Лъвовете не обичат да се управляват наоколо, предпочитайки да са в позиция на авторитет и да вземат решенията, но биха предпочели да оставят незначителните подробности на други. Те са отлични ръководители и мениджъри и вършат неща в голям мащаб.

Лъвовете обичат да дават подаръци на приятели и семейство за чистата радост да гледат какво удоволствие носи. Те са много щедри и ако не внимават, могат да изпаднат в дългове. Те искат да постигнат богатство, само за да могат да помагат на другите. Те не са егоистични или безчестни, защото за тях парите са нещо, което трябва да носи удоволствие и щастие.

В отношенията си Лъвовете са искрени, лоялни, честни и са много доверчиви. Те са изходни и откровени и държат високи морални стандарти и очакват другите да бъдат същите. За тези, които обичат, ще направят всичко за тях, но ако ги разочароват, те стават изключително разочаровани и разочаровани. Сексуалното им влечение е силно и привличането им към противоположния пол е толкова силно, че биха могли да станат развратни и развратни, но въпреки това са пламенни и пламенни към онези, които обичат.

Най -често те ще действат като закрилник на подчинени поради тяхното любезно и грижовно отношение.

лев черти

Известни мъже Лъв/ Известни жени Лъв

Лъв видни личности мъж

Някои от най -популярните мъжки знаменитости, които принадлежат на Лео, са Крис Хемсуърт, Бен Афлек, Антонио Бандерас, Робърт Редфорд, Мартин Шийн, Арнолд Шварценегер, Уесли Снайпс, Джо Джонас, Мик Джагър, Сам Уортингтън, Барак Обама, Марк Салинг и Робърт Де Ниро.

Лъв изтъкнати личности жена

Някои от женските знаменитости, които попадат в категорията на звездите на Лъв, са Мадона, Дженифър Лопес, Чарлийз Терон, Анна Пакин, Сандра Бълок, Лиза Кудроу, Селена Гомес, Ейми Адамс, Хали Бери, Кейт Бекинсейл, Сандра Бълок, Хилари Суонк, JK Rowling и Geri Halliwell.

Съзвездие на Лъв

Петото съзвездие Лъв Лъв се намира далеч от галактиката Млечен път. Когато погледнем обектите в Лъв, виждаме обекти, които са на разстояние от 20 до 30 милиона светлинни години. Слънцето преминава през Лъв от средата на август до средата на септември.

Митология

Митологията зад Лъв Лъв започва с това, че Зевс възлага на Херкулес първата от 12 задачи: да убие Лъва, който ужасяваше град Немея. Кожата на лъва не може да бъде проникната от стрела или тояга, но Херкулес се справи с тази задача с голяма лекота, като удуши Лъва с голите си ръце. Тогава Херкулес взел лъвската кожа като нос, който му служил голяма защита. В памет на тази битка крал Зевс постави Лъва сред звездите, за да символизира вечно предизвикателствата на царството.

Лъв Деканс, 1 -ви, 2 -ри и 3 -ти

лев декани

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Популярни Публикации