Братята на Лиъм Хемсуърт: Актьорът има 2 братя и сестри, които са също толкова красиви, колкото и той

Крис и Лиъм Хемсуърт всъщност имат още един брат или сестра, който е също толкова красив и богоподобен като тях.

Има много известни братя и сестри по света, но Люк, Крис и Лиъм Хемсуърт са може би най-горещите от всички. Звездните братя са родени в Мелбърн, Австралия, но семейството живее и на остров Филип, където се научават да сърфират като професионалисти.Братята на Лиъм Хемсуърт: Актьорът има 2 братя и сестри, които са също толкова красиви, колкото е Лиам Хемсуърт Братя: Актьорът има 2 братя и сестри, които са също толкова красиви, колкото е тойГети изображения / Идеално изображение

Родителите на Лиъм Хемсуърт, Леони и Крейг, вероятно не са предполагали, че ще раждат русокоси и синеоки богове, но ние със сигурност сме благодарни за такъв подарък.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Хемсуърт (@chrishemsworth) на 13 януари 2019 г. в 21:05 ч. PST

Лиъм е най-младият и вероятно най-известният от братята Хемсуърт не само благодарение на актьорската си кариера, но и на любовния си живот. Той също така беше в основата на шегите на братята си, когато порасна.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиъм Хемсуърт (@liamhemsworth) на 11 октомври 2015 г. в 8:31 ч. PDT

Но какво знаем за братята на Лиъм Хемсуърт?

Братята и сестрите на Лиъм Хемсуърт

Нека започнем с тази, която много хора биха могли да знаят. 36-годишният Крис Хемсуърт може да изглежда познат на феновете на Marvel, тъй като той е актьорът, изиграл Тор.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Хемсуърт (@chrishemsworth) на 9 октомври 2016 г. в 15:01 ч. PDT

Нищо чудно, че Крис бе избран за тази роля. Висок, красив, с корем, твърд като камък, и пронизващи сини очи - едва ли има някой, който би бил по-добър кандидат да играе Бог на гръмотевицата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Хемсуърт (@chrishemsworth) на 4 април 2018 г. в 14:49 ч. PDT

В реалния живот Крис е чаровен, както на екрана. За съжаление той е женен. Той се ожени за испанската актриса Елза Патаки през 2010 г. и двойката отглежда три деца заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Крис Хемсуърт (@chrishemsworth) на 10 юни 2019 г. в 15:46 PDT

След тор , Крис спечели международна слава и оттогава се появява в много филми, включително Мъже в черно: Международен и ловци на духове рестартирайте.

Нека се преместим при Лука

Люк Хемсуърт е най-големият и вероятно по-малко известен от звездните братя. Той е и актьор, който участва в няколко австралийски телевизионни предавания и филми, но не е постигнал толкова успех, колкото братята и сестрите му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от hemsworthluke (@hemsworthluke) на 30 март 2018 г. в 7:24 ч. PDT

След като се мъчи да си намери добра актьорска работа, Люк решава да си вземе почивка от киното и да започне собствен бизнес. 38-годишният мъж в крайна сметка нахлу в Холивуд, но не като актьор. Отначало той работеше като личен фитнес треньор за Крис по време на създаването на един от тор филми.

Братята на Лиъм Хемсуърт: Актьорът има 2 братя и сестри, които са също толкова красиви, колкото е Лиам Хемсуърт Братя: Актьорът има 2 братя и сестри, които са също толкова красиви, колкото е тойГети изображения / Идеално изображение

Минаха няколко години и Лука най-накрая беше забелязан. Той получава роля в хитовия сериал на HBO Westworld . С такъв добър външен вид и подкрепата на братята му сме сигурни, че много скоро ще чуем повече за Лука.

Крис Хемсуърт Лиам Хемсуърт
Популярни Публикации