Везни, Водолей и Дева: Женски зодии, които привличат мъжете

За тези три зодии е достатъчно просто да бъдат себе си и да се държат така, както ги е създала природата.

Невъзможно е да се осъзнае привлекателността на жените напълно. Не е необходимо да сте красиви, да печете най-вкусните пайове в света или да имате маниери на принцеса, за да отвлечете сърцата на мъжете. За тези три зодии е достатъчно просто да бъдат себе си и да се държат така, както ги е създала природата.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от SERGEY MUZLOV (@mvzlov) 30 октомври 2018 г. в 10:51 PDT

3rdмясто - Везни

Везните са изтънчени жени с невероятна грация. Те знаят как да се обличат с вкус и не пестят от козметика и парфюми. Мъжете твърдят, че тези жени притежават специален чар, правейки ги съблазнително ефирни и нестабилни. Те не се считат за „фатална жена“, а по-скоро за независими и отдалечени котки. Жените Везни са склонни към приключения и романтични авантюри, само за да предизвикат мъжкия интерес.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от PHOTOGRAPH | Полина Терехова (@terekhovaapolina) 1 ноември 2018 г. в 6:16 PDT

Мъжете винаги полудяват по жените Везни. Те са готови да им дадат подаръци и да хвърлят целия свят в краката им. Интересът им обаче нараства още повече, когато осъзнават, че избраната жена Везни не се нуждае от всичко това. Въпреки че обича уюта и лукса, тя лесно може да отхвърли богат почитател, ако той не е достатъчно сладък за нея.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Sebastian Gräff (@photograeff) 1 ноември 2018 г. в 4:33 PDT

2ndмясто - Водолей

Жените Водолей са умни и привлекателни. С тях е забавно и е лесно да се говори. Тези дами не прекарват всичките си вечери в търсене на романтични приключения. Те изобщо не са срамежливи, но знаят собствената си стойност. Те няма да поканят мъж вкъщи на кафе нито след първата, нито дори втората или третата среща. Недостъпността им представлява голям интерес за мъжете.

Дамите Водолей имат своя отчетлив чар. Те са целенасочени, изобретателни и имат невероятно чувство за хумор. Освен това те обичат да експериментират в леглото. Мъжете са готови на всичко, само за да зарадват причудливия и очарователен Водолей.

Вижте тази публикация в Instagram

Тация от PHOTOGRAPER LONDON (reichersphoto) 1 ноември 2018 г. в 3:12 PDT

1улмясто - Дева

Тази жена е мистерия, която е трудна, но много интригуваща за разрешаване. Тя притежава маниерите на истинска дама, но ако я обидите, тя се превръща в свирепа тигрица. Дамите Дева са спретнати, точни и винаги изглеждат перфектно. Никога няма да ги видите с изтъркан маникюр и немита коса.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Simona.Moc.Photography (@simona.moc.photography) 31 октомври 2018 г. в 11:43 PDT

Те са изключително отдадени на партньора си, опитвайки се да му угодят във всичко. Първо, те се стремят да станат надежден съпруг, готов да изпълни всичко. Жената Дева наистина може да бъде опора на своя мъж и дори му помага в кариерата. Ето защо тези дами си заслужават теглото в злато. Мъжете са склонни да го усещат и са готови да направят всичко, за да гарантират, че това съкровище им отива.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от @photos_rg 31 октомври 2018 г. в 11:57 PDT

Не забравяйте да споделите тази статия, ако намерите вашия зодиакален знак в списъка. Съгласни ли сте с характеристиките на вашия зодиакален знак, които астролозите дават? Кажете ни в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Успехът не се нуждае от обяснение: 5 най-щастливи зодиакални знака


Материалите в тази статия са само за информационни цели. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не препоръчва на читателя да разчита изцяло на информацията, предоставена по-горе.

Популярни Публикации