Везни на Скорпион - значение, съвместимост и личност

Дати: 19 октомври до 25 октомври Купата на Везни Скорпион, която е известна и с друго име върха на драмата и критиката. Това е точката, в която на колелото на зодиака знаците се променят от Везни в Скорпион. Това се случва между 19 и 25 октомври. Понякога те могат да бъдат доста шепа. Един от

Понякога те могат да бъдат доста шепа. Една от чертите на Скорпиона, която притежават, е, че те могат да бъдат много сурови или строги, когато става въпрос за изразяване на мислите им. Липсва им филтърът, необходим за да кажат своето парче, без да го правят по толкова тъп начин. Що се отнася до чертите на Везните, те могат да се окажат много критични или осъждащи другите хора.Това определено е човек, който има много силна сила или енергия зад гърба си. Понякога хората трудно се справят с този тип личност. В същото време този генетичен състав им помага да се откроят или да блестят. Те изглежда имат магнитна аура, към която хората са привлечени.

Те също могат да бъдат много критични и аналитични до такава степен, че когато търсят отговорите, от които се нуждаят, ще отидат в най -дълбоката дълбочина на всяко затруднено положение, в което се намират, за да получат обясненията, които изискват.

Въпреки че тези хора имат голяма власт в себе си, когато намерят баланс между двата знака, те могат да успеят да станат много важни и мощни влиятелни лидери.

The Zodiac Cusps are where the 2 energies of the signs merge. What does the future hold for you fellow cusper? Ask an Astrologer today !TL; DR на този Cusp

Силни страни: Това е човек, който ще внесе изтънченост в живота на всеки. Те имат огнени личности и са много страстни. Те също са много грижовен човек, любящ и изключително сърдечен.

Слабост: Когато са разстроени от нещо, понякога могат да бъдат горчиви или кисели. Когато са ядосани, те могат да бъдат недипломатични, до степен, че им липсва тактичност.

Перфектното им съвпадение : Те търсят някой, който е много любящ и грижовен. Някой, който ще бъде много привързан към тях. Те също не искат просто да останат вкъщи, искат да прекарат приключенски моменти с партньора си. те искат човек, който е изходящ и може да бъде много находчив.

Техният житейски урок: Това, което наистина трябва да научат в живота, е как да изразят своята доброта към другите. Покажете на други хора колко полезни могат да бъдат, дори и да са непознати. Те трябва да си позволят да излязат от тази черупка. Въпреки че са много грижовни, те обикновено запазват това за хората, на които имат доверие и в които вярват.

Везни Скорпион Cusp Личност

Положителни черти

Смята се, че Везни/Скорпион са добри в абстрактните разсъждения, амбициозни, амбивертни, привлекателни, осъзнати, комуникативни, кооперативни, всеотдайни, дипломатични, готови, трудолюбиви, интензивни, интровертни, интуитивни, лоялни, мотивирани, мистични, проникновени , игриви, мощни, романтични, научни, чувствителни, сексуални, стремят се да създават и балансират хармония и приказливи.

Отрицателни черти

Везни/Скорпион са склонни да бъдат натрапчиви, диктаторски, хедонистични, мързеливи, манипулативни, властнически, саркастични, снизходителни, хитри, упорити и непостоянни.

Личност:
Те трябва да се научат да се отпускат и да се забавляват.
Притежават умен ум и остър език.
Те са най -критичните хора в зодиака.
Те трябва да се концентрират върху бъдещето и да живеят за днес.
Те се търсят за честни мнения, защото няма да задържат нищо.
След като се ангажират с даден проект, те ще откажат да спрат, докато не приключи.
Както всички останали хора, Везните/Скорпионът се състои от два елемента-Въздух и вода.
Театралната страна на везните, съчетана със сериозното, дълбоко чувство и критична страна на Скорпиона.

Съвместимост с Везни Скорпион

Както при всички смели хора, Везни / Скорпион е привлечен от други хора, като Телец/Близнаци (19-24 май) и Стрелец (19-25 декември) са най-привлекателни.

Скорпион Везни Cusp

Хората, родени на или между 19 октомври и 25 октомври, принадлежат към Скорпионовите Везни, известни още като Купа на драмата или критиката. Известно е, че те са честни и откровено критикуват и рядко крият мнението си. Може да изглеждат готини, но при провокация може да им е трудно да контролират нрава си и може да избухнат. След като поставят някаква цел, е известно, че продължават да работят упорито, докато работата не приключи. И те не се поклащат от трудностите, които им пречат.

Хората, принадлежащи към върха на Скорпион Везни, често са склонни да бъдат хванати, между логиката и емоциите. Те също трябва да контролират циничната си природа, тъй като това може да ги накара да бъдат неразбрани от другите. Освен че са вродени критики, те са добри в общуването и се радват на социални функции докрай. Те също могат да бъдат разглеждани като перфекционисти и лесно могат да се почувстват обидени или раздразнени, когато видят несъвършенството под каквато и да е форма.

Някои от положителните черти на тези хора са амбиция, лоялност, интензивност, привлекателност, хумор и пр. Те имат и някои негативи в характера си, които могат да включват циничност, мързел, упоритост, хитър, манипулативен, завистлив и диктаторски. Те често се забъркват в неудобно положение, но винаги излизат чисти и невредими. Те обичат да бъдат свободни и презират другите, които нахлуват в тяхната работа или проекти, независимо от намерението на другите да помогнат.

библиотека скорпион

Други факти за този пик:

У дома | Други статии за астрология

Везни Скорпион на върха на драмата и критиката

на

Популярни Публикации