Живот след трагедия: Съпругът на Турия Пит я обича дори по-равномерно, въпреки че красотата й беше разрушена от огъня

Двойката се ожени през 2016 г. и година по-късно приветства първото си дете. Днес те са щастливо женени и заедно отглеждат детето си.

Всички искаме партньор в живота, който да ни вземе и да ни обича такива, каквито сме. Светът е толкова непредсказуем и се надяваме любовта на партньора ни към нас да бъде непоклатима.

Pushish Images / Shutterstock.comЗа съжаление всяка връзка преминава през изпитания, които ще я проверят. И тези неприятности могат или да направят двойката по-силна, или да ги унищожат, в зависимост от това, което мотивира любовта им.Pushish Images / Shutterstock.com

Майкъл Хоскин и спортистката Турия Пит са изправени пред едно такова изпитание, когато са получили изгаряния60% от тялото й след уродска катастрофа по време на ултрамаратон през 2011 г.Инцидентът я накара да изглежда много по-различно от физически зашеметяващата красота, която някога е била.Живот след трагедия: Турия ПитГети изображения / Идеално изображение

Докато много мъже щяха да спасят силимарна ситуация, Майкъл знаеше, че не отива никъде.

Разбира се, Турия изглеждаше съвсем различно, но той се влюби в коя е тя вътре. Именно когато тя беше в кома в продължение на месец след инцидента, Майкъл даде обет, че ще се ожени за нея, ако тя се измъкне.

Някои хора бяха любопитни защо той избра да остане, особено като се има предвид факта, че по това време те не са били женени. Веднъж дори на Майкъл му зададоха този въпрос. И отговорът му беше абсолютно невероятен:

Бях привлечен от нейната душа и нейния характер. Тя е единствената жена, която ще продължи да изпълнява мечтите ми.

Двойката се ожени през 2016 г. и година по-късно приветства първото си дете. Днес те са щастливо женени и заедно отглеждат детето си. Никой не може да се съмнява в любовта, която Майкъл изпитва към Турия.

Когато мислим за двойни цели, трябва да мислим за тези две. Хвърлиха им голяма крива топка, но те не позволиха да унищожат споделеното. Майкъл и Турия са достойни за подражание.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Нещата, които правите, „вдъхновяват“ съпруга ви да ви изневерява

Популярни Публикации