Като баща като син! Най-големият син на Джеймс Каан е неговият двойник и звезда от „Хавай пет-0“

Последни новини като баща като син! Най-големият син на Джеймс Каан е неговият двойник и звезда от 'Хавай пет-0' на Fabiosa

Легенда на Холивуд Джеймс Каан е бил женен четири пъти и има пет деца: дъщеря Тара и синовете Скот, Александър, Джеймс и Джейкъб.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Topgentetop (@topgentetop) на 28 март 2019 г. в 16:34 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-малкият син на Джейсън Робардс, Джейк, е плюещият образ на красивия му татко и също е актьор

Докато четирите деца на Джеймс се държат най-вече ниско, най-големият му син Скот беше вдъхновен от татко и се осмели да действа. Ако сте го виждали във филми или в шоуто, което го е направило голяма звезда, тогава знаете, че е направил правилния избор!

Кой е Скот Каан?

За повечето фенове на Скот той е известен с ролята си на Дани ‘Дано’ Уилямс в дългосрочен план CBS драма Хавай Пет-0 .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Скот Каан (@_scottcaan_) на 15 ноември 2017 г. в 10:13 ч. PST

Най-забележителната му роля на големия екран е Turk Malloy в Ocean’s Eleven , Ocean’s Twelve , и Ocean’s Thirteen .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Скот Каан (@_scottcaan_) на 18 март 2019 г. в 11:18 ч. PDTГоворейки за личния си живот, Скот и приятелката му посрещнаха дъщеря Джоузи през 2014 г.

Скот и Джеймс се появиха заедно на екрана. Първият път беше в Милост (2009), която Скот пише и играе. Не е изненадващо, че Джеймс играе бащата на Скот в този филм.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Abbi Fisher (@ abbifisher01) на 26 март 2018 г. в 6:10 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Те са напълно талантливи!“: „Горд“ татко на петима Хю Грант се разлива върху децата си, ставайки актьори като него

Друг път беше през 2012 г., когато Джеймс се появи в епизод на Хавай Пет-0 като пенсиониран полицай.

Днес Джеймс има всички основания да се гордее със сина си. Той обаче първоначално обезсърчи Скот от ставайки актьор !

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Danno.Mode (@ harm.mode) на 22 септември 2018 г. в 10:07 ч. PDT

Какво каза Джеймс на Скот за актьорството

Джеймс всъщност искаше Скот да стане бейзболна звезда, а не актьор. И не защото смяташе, че синът му не е талантлив; той просто не смяташе, че животът на актьор е този живот, който ще му подхожда.

В интервю с Есента , Скот си спомни:

Баща ми не искаше да влизам в бизнеса. Знаеше, че ще бъде трудно да върши тази работа отново и отново и е творчески трудно да се вълнуваш да играеш същия пич в продължение на седем години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от AlohaSpaceman (@alohaspaceman) на 4 април 2019 г. в 10:33 ч. PDT

Той добави, че думите на татко не са променили мнението му, но той все още гледа на него и като баща, и като колега актьор:

Баща ми е може би един от най-интересните хора, които съм срещал. Когато си млад, не виждаш баща си като легенда, просто знаеш, че той е интересна, цветна, дива някаква котка и си мислиш: „Искам да бъда като този тип“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @ fawaiifive0forever.ig6 на 2 април 2019 г. в 20:13 ч. PDT

Безопасно е да се каже, че Джеймс сега смята, че синът му е направил правилният избор на кариера .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 22-годишният син на Саксон на Алекс О'Лоулин, звездата на 'Хавай пет-0', ни дава очарователните вибрации на Стив Макгарет

Популярни Публикации