Линда Евънс и Яни изглеждаха като мач, направен в рая. Какво се обърка между тях?

Последните актуални новини Линда Евънс и Яни изглеждаха като мач, направен в рая. Какво се обърка между тях? на Фабиоза

Въпреки много натоварената си кариера, Династия актрисата Линда Евънс и международната музикална звезда Яни не можеха да не се срещнат и да се влюбят. Двамата имаха висока връзка още през 90-те.Не е твърде зает, за да се влюбите

С пианист от Гърция и красива актриса от Америка това беше перфектно съвпадение, направено в рая.
Наградената актриса заяви, че за първи път се е влюбила в музиката на Яни, преди да се срещне с него.

Любовната им история започва през 1989 г., когато Линда е водеща телевизионна звезда, а Яни - малко известен гръцки инструменталист с наистина дълга коса.Епичната им любов започна с призив към Яни от Линда да изрази мислите си за неговата музика. Изглеждаха ужасно влюбени.

Изминаха девет години

Почти десетилетие по-късно любовта им за съжаление беше приключила. След раздялата им двамата се опитаха да направят разделението си най-обмислено. Двойката пусна съвместно изявление, в което се казва:

Сътрудничихме професионално и споделихме много необикновени лични преживявания. Усещаме как животът ни се движи в различни посоки.Говорейки за първичния неспокоен дух, музикантът веднъж каза:

Връзките трябва да бъдат по-скоро освобождаващо преживяване, отколкото поробване. Те трябва по-скоро да дават енергия, отколкото източник на енергия.

В интервю Линда разкри, че си е направила пластична операция по време на деветгодишната връзка. Линда, която не съжалява за решението си, каза, че е оперирана, защото е била лудо влюбена в мъж с 12 години по-млад от нея и въпреки това е искала да изглежда добре.

Отхвърляйки фактора „Роди се звезда“, който би могъл да ограничи връзката им, Яни каза:

Никой не е по-щастлив от Линда да види [моя успех] да се случи. В крайна сметка тя е тази, която ме представи на американската публика.

Завинаги приятели

Яни описва Линда като едно от най-удивителните човешки същества, които е срещал през живота си. Музикантът каза, че въпреки че не са женени, живеят като двойка.

Той каза, че това е единственият път в живота му, който някога е имал връзка с жена, където не са участвали игри. Гръцкият пианист отбеляза, че времето, прекарано с актрисата, никога не може да бъде заличено, като каза:

Такива неща никога не биха могли да изчезнат, никога.

Въпреки че връзката не продължи много дълго, изглежда, приятелството им. Линда нарича Яни другата голяма любов в живота си.

Популярни Публикации