Лиза Кудроу падна за съпруга си от 24 години на пръв поглед, но трябваше да изчака 6 години, за да я обикне

Няма съмнение, че съюзът на Лиза Кудроу и Майкъл Стърн е един от най-силните и хубави в Холивуд. Но малко знаехме, че двойката не се е ударила още от първата среща - актрисата трябваше да изчака 6 години, за да се омъжи окончателно за него!

The Приятели звездата Лиза Кудроу вече е щастлива и всеотдайна съпруга, но с кого е излизала преди своята единствена?

Не сме сигурни, че сте чували за това, но според съобщенията Лиза Кудроу се е срещала с Конан О'Брайън от 1988 до 1993 г. Понастоящем той е домакин на собствения си късен разговор Конан на канала TBS . Не е известно защо обаче те го нарекоха.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиза Кудроу (@lisakudrow) на 3 март 2019 г. в 21:58 ч. PSTСъпругът на Лиза Кудроу

Лиза Кудроу и Майкъл Стърн се венчаха през 1995 г. - две години след като холивудската актриса се раздели с комика Конан О'Брайън. Всъщност те имат най-невероятната и романтична любовна история.

Лиза Кудроу падна за съпруга си от 24 години на пръв поглед, но трябваше да изчака 6 години, за да го обича, Лиза Кудроу падна за съпруга си от 24 години от пръв поглед, но трябваше да изчака 6 години, за да го обикне Лиза Кудроу Падна за съпруга си от 24 години на пръв поглед, но трябваше да изчака 6 години, за да я обикнеГети изображения / Идеално изображениеПри странен ход на събитията двамата се срещнаха на неподходящото място в неподходящото време. Лиза и Мишел се запознаха помежду си в края на 80-те години, когато той излизаше с френския съквартирант на актрисата.

Един ден той се отбиваше в апартамента им и Кудроу си падаше по него от пръв поглед, но тя се опита да потисне това чувство заради приятеля си.

... Мислех, че това не е хубаво да флиртуваш. Но в момента, в който го видях, отидох: „Е, това е, ето го.“Лиза Кудроу падна за съпруга си от 24 години на пръв поглед, но трябваше да изчака 6 години, за да го обича, Лиза Кудроу падна за съпруга си от 24 години от пръв поглед, но трябваше да изчака 6 години, за да го обикне Лиза Кудроу Падна за съпруга си от 24 години на пръв поглед, но трябваше да изчака 6 години, за да я обикнеГети изображения / Идеално изображение

Майкъл и тогавашната му приятелка излизаха само два месеца и половина. Но каква беше неговата и изненадата на Лиза, когато се срещнаха отново на нейното рожден ден шест години по-късно! От онзи съдбовен ден те никога не са били неразделни.

Лиза Кудроу падна за съпруга си от 24 години на пръв поглед, но трябваше да изчака 6 години, за да го обича, Лиза Кудроу падна за съпруга си от 24 години от пръв поглед, но трябваше да изчака 6 години, за да го обикне Лиза Кудроу Падна за съпруга си от 24 години на пръв поглед, но трябваше да изчака 6 години, за да я обикнеГети изображения / Идеално изображение

Син на Лиза Кудроу и Мишел Стърн

Заедно двойката от две десетилетия подарява родители само на един син Джулиан Мъри Стърн, който е роден на 7 май 1998 г. - три години след сватбата. The Приятели Веднъж звездата призна, че липсата на друго дете е „подарък“ за нейното дете.

[Той] даде да се разбере още от момента, в който можеше да говори, че не иска брат или сестра ... [и] така или иначе просто се получи така - но и до днес той ще каже: „Благодаря“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лиза Кудроу (@lisakudrow) на 7 май 2019 г. в 6:55 ч. PDT

Тук говорим за чиста съдба, хора! Всъщност съпругът на Лиза Кудроу трябваше да бъде неин за вечността!

Популярни Публикации