Лиза Мари Пресли беше близо до фалит, въпреки че беше единственият наследник на състоянието на баща си от 100 милиона долара

Колко пари има Лиза Мари Пресли? Какво се случи със състоянието на Лиза Пресли?

Единствената дъщеря на емблематичния музикант и артист Елвис Пресли - и единственият наследник на изумителното му състояние разкри цялата си нетна стойност на обществеността чрез поредица документи. И признанието й наистина изненада многобройните й фенове.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Лиза Мари Пресли (@lisampresley) 20 Cher 2018 р. около 2:59 PDTНетната стойност на Лиза Мари Пресли

Въпреки че жената е била омъжена три пъти, това е разводът й с Майкъл Локууд, който накара Лиза да говори за нейната нетна стойност и това наистина шокира мнозина. Въпреки успешната си кариера като актриса и певица и като единствен наследник на състоянието на баща си, Лиза Мари преживя много финансови проблеми.Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Лиза Мари Пресли (@lisampresley) 21 Cher 2018 р. около 12:00 ч. PDT

И така, сега през 2019 г. - изчислената нетна стойност на Лиза Мари Пресли е (отрицателна) - 16 милиона долара. И наистина е странно предвид факта, че баща й е оставил на Лиза над 100 милиона долара по това време - което би било нещо като 295 милиона долара в днешните долари.И така, какво се случи с парите на Лиза Пресли?

В крайна сметка Пресли продаде 85% от имиджа на Елвис, както и лицензионните и оперативни права на Graceland на Core Media Group. Сделката изплати 100 милиона долара, като само 53 милиона от нея й дойдоха като пари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Лиза Мари Пресли (@lisampresley) 20 Cher 2018 р. около 8:18 PDT

Лиза Мари съобщи, че е имала 500 000 долара дълг по кредитни карти през 2016 г. Дори и когато Грейсленд привлича милиони долари годишно, Пресли трябва да върне много, за да го превърне в положително.През ноември 2017 г. Пресли заведе дело срещу бившия си бизнес мениджър Бари Сийгъл.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Лиза Мари Пресли (@lisampresley) 20 август 2018 г. в 4:12 PDT

Според Пресли сенчестите практики и безразсъдното поведение на Сийгъл са довели до нейното разбиване. В делото тя посочва, че Сийгъл е пропилял 100 милиона долара от наследството си „Безразсъдно и небрежно лошо управление“ от нейното имение. Сийгъл предявява иск за 800 000 долара обезщетения за неплащане и поддържа, че Пресли е виновна за загубата на богатството си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Елвис Пресли (@elvis) 18 октомври 2019 г. в 10:20 ч. PDT

За съжаление съдебното производство все още продължава.

Реакция на хората

Хората обаче не можеха да не критикуват Лиза за нейния избор с един потребител, който каза:

Тя твърди, че е счупена, но притежава около 10 имения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Елвис Пресли (@elvis) 13 октомври 2019 г. в 11:38 PDT

Още един добавен,

тя го взриви

докато други признаха, че тази ситуация е „тъжна“.

Животът на Лиза Мари Пресли днес

Въпреки финансовите проблеми, Лиза остава позитивно настроена към живота и не се отказва! Тя има четири деца: Райли, Бенджамин и близнаците Финли и Харпър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Лиза Мари Пресли (@lisampresley) 11 октомври 2018 г. в 10:55 ч. PDT

Лиза Мари Пресли живее в личен живот с близкото си семейство, но често споделя снимки на децата си в социалните мрежи. И знаете ли какво? Вярваме, че тя е щастлива въпреки всички финансови проблеми.

Надяваме се, че Лиза ще преодолее всички препятствия и ще намери финансова стабилност. Съгласен ли си? Какво мислиш? Споделете вашите мисли в коментари.

Знаменитости Поп музика Музика Пари
Популярни Публикации