Близнаците на Елена Гант „Малки жени: Ел Ей“: Единият от тях е със среден размер, а другият има джуджета като майка си

Елена Гант се омъжи за съпруга си Престън през 2014 г. само след 3 месеца запознанства. Две години по-късно двойката посрещна 2 деца, близнаци Ксавие и Кайро. Ксавие е със среден размер, докато Кайро е наследил типа на джуджета на Елена.

Какво знаем за един от Малки жени: Л.А. основните звезди Елена Гант? Елена е родена в Русия и след това се премества в Лос Анджелис, надявайки се да започне кариера в шоубизнеса. Гант има псевдоахондроплазия тип джудже .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елена Гант (@gantelena) на 22 септември 2019 г. в 16:52 ч. PDT32-годишният мъж вече е майка на две деца. Близнаците на Елена Гант са много сладки, но също така са много различни по размер.

Всичко за децата на Елена Гант

Елена Гант посрещна своите близнаци , Ксавие и Кайро, през 2016 г. Това е първият й опит с майчинството и тя е изключително благодарна за това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елена Гант (@gantelena) на 27 юли 2016 г. в 11:59 ч. PDTГант сподели с ХОРА колко щастлива и съкрушена се е чувствала след раждането:

Като майка за първи път, като малък човек, имам късмета да държа две красиви, здрави бебета. Това беше любов от пръв поглед и аз и съпругът ми сме толкова благословени от нашите близнаци.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елена Гант (@gantelena) на 18 ноември 2019 г. в 17:43 ч. PSTВъпреки това, раждането не беше лесно за Малки жени: Л.А. звезда. Тя отбеляза, че това е „най-страшният момент“ в живота й, но знае, че трябва да бъде смела за своите бебета.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елена Гант (@gantelena) на 8 май 2016 г. в 11:48 ч. PDT

Елена каза:

Синът ми по принцип извиваше вътрешността ми. Трябваше да отида на почивка в леглото и да използвам проходилка, но бях готов да направя всичко, за да дойда синът ми здрав.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елена Гант (@gantelena) на 30 септември 2019 г. в 12:59 ч. PDT

За щастие двете момчета са родени здрави. Въпреки това, Кайро е наследил същия тип нанизъм, който има майка му, докато брат му близнак Ксавие е среден по размер. Псевдоахондроплазията не засяга интелектуалните способности и се характеризира с непропорционално нисък ръст.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елена Гант (@gantelena) на 5 декември 2017 г. в 8:19 ч. PST

Въпреки състоянието си, Елена успя да намери любов със съпруга си Престън. Двойката се ожени през 2014 г. само след 3 месеца запознанства.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елена Гант (@gantelena) на 23 октомври 2015 г. в 20:33 ч. PDT

Съпругът на Елена Гант е 6 фута 2 инча висок американски актьор, продуцент и помощник-режисьор. Една година след като казаха своето „правя“, двойката поднови обетите си и през 2016 г. те посрещнаха децата си . Истинската любов не вижда никакви препятствия!

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации