Дълъг път към щастието: Актьорът Лий Майорс имаше 3 съпруги, преди да срещне любовта на живота си, която е с 35 години по-млада от него

Лий Мейджърс е известен актьор, който завладява телевизионната индустрия от 60-те години на миналия век. Майорс е известен най-вече с участията си в телевизионни сериали като Голямата долина и Човекът от шест милиона долара.

Лий Мейджърс е известен актьор, който завладява телевизионната индустрия от 60-те години на миналия век. Майорс е известен най-вече с участията си в сериали като Голямата долина и Човекът от шест милиона долара .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Грег Стивънсън (@ greg_7_11) на 24 април 2019 г. в 7:00 ч. PDTНо любовният живот на актьора заслужава свое шоу. Лий е бил женен четири пъти през живота си, преди да се успокои с любовта на живота си - жена, която е с 35 години по-млада от него.Любовта няма възраст

Дори през 80-те си години Лий Майорс се наслаждава на истинската красота всеки ден, докато се събужда до прекрасната си съпруга. Въпреки че имат 35-годишна разлика във възрастта, Лий и Фейт изглежда са блажено щастливи заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Faith Majors (@therealfaithmajors) на 31 октомври 2015 г. в 14:29 ч. PDTВяра също е актриса, известна предимно с работата си в Корупция и Петимата . Двойката се ожени през 2002 г. и бракът им продължава да е силен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Faith Majors (@therealfaithmajors) на 24 юли 2016 г. в 16:58 ч. PDT

Въпреки че Фейт е с 12 години по-млада от своя доведен син Лий Майорс II, тя успя да създаде добри отношения с всички деца на актьора.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Faith Majors (@therealfaithmajors) на 20 април 2019 г. в 12:04 ч. PDT

Лий има 4 деца от предишните си бракове. Един син с Кати Робинсън и една дъщеря и двама синове близнаци с Карън Велес.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Faith Majors (@therealfaithmajors) на 18 януари 2019 г. в 19:24 ч. PST

Майорс също беше женен за известната американска актриса Фара Фосет в продължение на 6 години, но двамата се разведоха през 1982 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Christopher Simmons Collection (@csimmonscollection) на 25 декември 2018 г. в 16:04 ч. PST

Вярата е четвъртата съпруга на Лий и изглежда, че се оказа магическото число за актьора. Пътят му към чистата любов и щастие беше доста дълъг, но той успя да срещне най-добрата жена в живота си!

Знаменитости
Популярни Публикации