Дългосрочна връзка с женен мъж: Ан Мъри имаше тайна връзка с мъж, който имаше съпруга и деца

Последни актуални новини Дългосрочна афера с женен мъж: Ан Мъри имаше тайна връзка с мъж, който имаше съпруга и деца във Фабиоза

Ан Мъри е канадска кънтри музикална певица - най-известната канадска изпълнителка на поп музика от 70-те години, многократна носителка на наградите Грами и Джуно и член на Канадската музикална зала на славата.

Ан Мъри е в списъците с най-добрите изпълнители на кънтри музика, според Държавна музикална телевизия и най-добрите изпълнители на съвременна музика за възрастни според Билборд списание.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @annemurrayfans на 14 юни 2019 г. в 9:45 ч. PDTАфера и брак

В мемоарите за всички Ан Ан Мъри развърза ръкавите за дългогодишната си връзка с женен мъж с деца Бил Лангстрот, който беше телевизионен продуцент. Двамата се запознаха, докато работеха заедно Юбилеят на Singalong на CBC-TV.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @annemurrayfans на 25 октомври 2017 г. в 12:44 ч. PDTРоманът им започна по време на пътуването в Шарлотаун, където Ан и Бил се целунаха. Самата изпълнителка на кънтри музиката обясни, че първите години от аферата им са били предизвикателни:

Колкото и нещастен да е бил в брака си, той все още е женен (с две малки деца), почти петнадесет години по-възрастен от мен, а също и мой шеф. Но се влюбвах, бързо и безсилно да направя нещо по въпроса.Двойката трябваше да крие връзката си от семейството и общественото око в продължение на години и години. Въпреки това, през 1975 г. Бил Лангстрот се развежда с жена си и се жени за Ан.

Двамата споделят две деца: син Уилям и дъщеря Зора. Последният е автор / изпълнител на песни и изпълнител, който е записвал с майка си няколко пъти, включително дует Нека има любов .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dawn Langstroth (@dawnlangstroth) на 23 май 2019 г. в 15:09 ч. PDT

Мъри и Зората участваха в дует на майка-дъщеря на Никой не ме обича като теб на хитовия диск на Мъри от 2008 г. в САЩ Дуети на Ан Мъри: Приятели и легенди .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dawn Langstroth (@dawnlangstroth) на 11 май 2018 г. в 14:03 ч. PDT

Любовната история на Бил и Ан приключи, когато през 1997 г. те се разделиха и официално се разведоха на следващата година. Причината е неизвестна.

Бил Лангстрот почина през май 2013 г .; Ан Мъри е на 73 години и все още процъфтява и живее сама.

Популярни Публикации