Любовта не можа да го спаси: „Луд за теб“ Звездата на Хелън Хънт за брак с Ханк Азария продължи само 17 месеца

Бракът на Хелън Хънт и Ханк Азария беше съвсем кратък, след като започна вихреният им роман. Сега актьорът продължи със съпругата си.

Хелън Хънт и Бракът на Ханк Азария беше съвсем кратък, след като започна вихреният им роман. Никой обаче няма и най-малка представа какво се е объркало в отношенията им.

Любовта можешеГети изображения / Идеално изображениеСъпругата на Ханк Азария

Ханк Азария е актьор, комик и гласов актьор, участвал в редица телевизионни анимационни комедии. През 2007 г. той започва да се среща с бившата актриса Кейти Райт след раздялата си с Хелън. Райт е известна с ролята си в Idle Hands, Its Pat: филмът, и А.И. Изкуствен интелект.

Любовта можешеГети изображения / Идеално изображение

Двойката завърза възела години по-късно, след като започнаха да се виждат. Оттогава двойката е в брачно блаженство. Ханк и Кейти споделят син, Хал Азария, който е роден през 2009 г. Актьорът живее в Ню Йорк със семейството си.Бракът на Хелън Хънт и Ханк Азария

Двамата се разделиха само седемнадесет месеца след сватбата си. И така, какво се обърка? Връзката на Хелън и Ханк започва през 1994 г.

Заедно и двамата се появи в Луд за вас и епизод от Семейство Симпсън. След като се срещат няколко години, те завързаха възела на еврейска церемония през 1999 година.

Любовта можешеГети изображения / Идеално изображениеСъюзът обаче не продължи дълго. Двамата бяха разделени за около шест месеца, преди Хелън да подаде молба за развод до Висшия съд, позовавайки се на непримирими различия. Разводът им беше официално финализиран през декември 2000 г.

Любовта можешеГети изображения / Идеално изображение

Междувременно актьорът в интервю на Радио Анди , призна, че е имало момент, в който е изпитвал ревност към бившата си жена по време на връзката им. Той каза:

Когато жена ти е Хелън Хънт, а най-добрият ти приятел е Матю Пери, какво беше това, преди петнадесет години? Искам да кажа, че това е някакъв натиск. Изпитвам ревност.

Съпругът на Хелън Хънт

И Хелън, и Ханк продължиха живота си скоро след като се разделиха. Актрисата започна да се среща с продуцента Матю Карнахан през 2001 г. и се раздели след една година. Седем години по-късно те се срещнаха и подновиха романтиката си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kimee (zz mzzkjoplus1) на 16 ноември 2019 г. в 16:01 ч. PST

The Луд за вас звезда роди дъщеря им Макена Лей през 2004 г. До 2017 г. двойката тръгна по своя път.

Бивши при добри условия

Ханк в интервю с Лари Кинг сега откровен за преминаване през развод под светлините на прожекторите. Актьорът каза, че преминаването на процеса в очите на обществото е досадно, той и Хелън са в добри отношения сега.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ханк Азария (@hankazaria) на 27 октомври 2017 г. в 7:18 ч. PDT

Надяваме се, че проваленият брак на Хелън не я е отклонил от брака завинаги. Така че може би един ден тя ще даде още един шанс на брака.

Двойки знаменитости Любовна история
Популярни Публикации