„Любов от пръв звук“: Сляп от раждането Рони Милсап успя да намери любовта на живота си

Рони се срещна с Джойс, когато той все още беше никой, но тя му помогна да стане успешен и известен музикант. Те са заедно от 54 години, но каква е тайната на техния дълъг и щастлив брак?

Рони Милсап не получи шанс да изпита какво чувства любовта на майката. Той беше изоставен от собствената си майка след раждането му, защото е роден сляп. И все пак той беше благословен с нещо не по-малко специално.Рони Милсап намери истинска любов

Всички знаем какво е любов от пръв поглед, въпреки че не всички сме я изпитали. Но какво да кажем за тези, които не виждат? Рони Милсап се влюби в съпругата си Джойс „от първия звук“.Всъщност Джойс беше този, който насърчи кариерата му и предложи да се премести в столицата на кънтри музиката, Нашвил, за да може Рони да продължи пътя си в музикалния свят. Така че, в известен смисъл благодарение на нея той стана известен и успешен музикант.Двамата се срещнаха на вечеря и няколко месеца по-късно Милсап предложи. Двойката завърза възела през 1965 г. и след 54 години заедно все още са лудо влюбени.Каква е тайната на успешната им връзка? Рони казва, че всичко е свързано с компромис. Той коментира :

Да останеш заедно е много даване и вземане и много компромиси и това е добре. Това е начинът, по който работи една връзка и тя винаги е била до мен.

Съпругата на Рони Милсап е не само най-големият поддръжник на легендата на страната, но и най-големият му критик. Той често й пускаше песните и Джойс му казваше честното си мнение за тях или отправяше предложения.

Загуба на син

Тандемът на Рони и Джойс работи перфектно в кариерата и ежедневния живот, но връзката им стана още по-силна, след като се изправиха пред ужасна загуба. Едно и единствено дете на двойката, син Тод, почина миналата година .

49-годишният мъж е открит без дъх на плаващата си къща. Не бяха съобщени подробности за причината за смъртта му но Хора заяви че смъртта на Тод е била „медицинско свързана“.

Гети изображения / Идеално изображение

Но в живота на двойката има светлина. Рони и Джойс имат 3 внуци:

  • Kye;
  • Mya;
  • и Уайлър.

Kye е най-възрастната и тя е плод на първия брак на Тод, докато нейните братя и сестри са родени във втория му брак. Децата са най-голямата радост на Джойс и Рони. Милсап каза, че той обича да ги разваля гнило, но той също знае как да ги дисциплинира. Внуците на певеца са много обичани от своите баби и дядовци и, надяваме се, ще продължат наследството на Рони един ден.

Знаменитости
Популярни Публикации