Любовта няма възраст за Сара Полсън и Холанд Тейлър, които имат 32-годишна разлика във възрастта

- Любовта няма възраст за Сара Полсън и Холанд Тейлър, които имат 32-годишна разлика във възрастта - Знаменитости - Fabiosa

Тази красива двойка доказва, че истинската любов няма възраст. 43-годишната американска актриса Сара Полсън и 74-годишната актриса и драматург Холанд Тейлър са щастливи заедно въпреки разликата във възрастта от повече от три десетилетия.

gettyimagesЗапочнали са да се срещат през 2015 г. и оттогава никой от тях никога не е смятал разликата във възрастта за проблем.

gettyimages

По време на едно от интервютата си Сара Полсън каза:Ако някой иска да прекара някое време, мислейки, че съм странен, че обичам най-зрелищния човек на планетата, това е техният проблем.

Публикация от Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson) 17 август 2017 в 7:05 PDT

The Американска хорър история веднъж актрисата разкри, че се е сблъсквала с много критики, след като отношенията им станаха публични. Хората непрекъснато я предупреждавали и съветвали да помисли два пъти, преди да продължи подобни отношения.gettyimages

Често й казваха:

„Мисля, че трябва да внимавате, страхувам се, че това ще повлияе негативно на кариерата ви“.

gettyimages

Въпреки всичко, те все още са заедно и споделят чувството, че са необичайна двойка:

Искам да живея отговорно и честно, без да се крия. Сложно е, защото на този свят има много омраза и много добри неща могат да дойдат от цитиране-нецитиране, нормализиращо нещо за хора, които не го виждат като нормално. Връзката ни представлява известна доза надежда и риск. Може би има нещо смело в него. Може би това насърчава другите да правят смели избори. Какво друго да кажа? Ние се обичаме.

Публикация от Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson) 23 ноември 2017 г. в 1:21 PST

gettyimages

Публикация от Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson) 6 март 2018 г. в 5:50 PST

Вие сте толкова невероятна двойка, Сара Полсън и Холанд Тейлър!

Популярни Публикации