Любов възприета! Райън О’Нийл и Барбра Стрейзънд показаха сензационна химия, пеене, „You’re The Top“

Последни актуални новини Love Reprized! Райън О’Нийл и Барбра Стрейзанд показаха сензационна химия, пеене, „You’re The Top“ на Fabiosa

Двойката от реалния живот в Холивуд се разбърква оригиналност в творбата . Истинската им отдаденост предизвиква екранната им химия. Барбра Стрейзънд и Райън О'Нийл публично бяха заявили любовта си, служейки в същия проект. Крайният резултат? Магия!ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Хю Джакман пленява с мощния си глас по време на великолепен дует с Барбара СтрейзъндВ края на 60-те години емблематичният певец се натъкна на красив, но дълбоко философски мъж Райън. За първи път се срещнаха на парти и слуховете за ухажването им се спекулираха веднага. Той уважаваше Огромният талант на Барбара и не беше в страхопочитание от кариерата си. Това я накара толкова да хареса О'Нийл. Само четири нощи по-късно Райън я заведе гордо във филма си, Дивия роувър премиера, което го прави официален.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Барбра Стрейзънд научи китара за филмова сцена, но я отряза, защото не беше сигурна в таланта си

Хармонията на сензацията им

През 1972 г. двамата си сътрудничиха да се запишете за филма на Warner Bros, Какво става? . Тази романтична комедия с винтбол се класира на трето място с най-много приходи през същата година. Барбра изигра ролята на Джуди, докато героят на Райън беше наречен Хауърд. Те също пяха за филма и показаха любовта си на пълен екран.

Те възхитително изпяха стандарта на Коул Портър Ти си Върхът. Райън изпълни долните ноти, докато Барбра добави красиво измерение към нея с високите си ноти. То кара човек да преживее славното минало на Холивуд.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Оскари и предразсъдъци към пола: Барбра Стрейзънд разговаря за дългата си битка с холивудския клуб за момчета

Още една тяхна мелодия

Класическият шедьовър показа и още едно въплъщение, за да стане свидетел на тяхната любов, която пониква пред публиката. Барбра елегантно лежеше на пиано когато тя убеждава О'Нийл да се присъедини към нея в дует. Те се погледнаха в очите и всичко започна да изглежда толкова хипнотизиращо.

О, добри стари дни! Все още имаме безбройните дуети на Барбара, с които да лекуваме душата. Споделете това и се насладете на съвършенството от 70-те.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джеймс Бролин говори за син, перфектни срещи с Барбра Стрейзънд и действайки „Ние сме противоположности и работим толкова добре“

Популярни Публикации