Любовна история на Джеф Голдблум и неговата съпруга ни карат да загубим съзнание, въпреки тяхната 30-годишна разлика

- Любовна история на Джеф Голдблум и неговата съпруга ни карат да потънем, въпреки 30-годишната им разлика - Знаменитости - Fabiosa

Джеф Голдблум е холивудска тежка категория, която участва в някои от най-касовите филми за всички времена. Най-известен е с ролите си в Мухата (1986), Джурасик парк (1993), Ден на независимостта (1996), и сега е готов да повтори ролята си на д-р Иън Малкълм в предстоящо Джурасик свят: Паднало кралство (2018).

Личният му живот е също толкова богат на събития, колкото и филмовата кариера. Goldblum , който е бил женен два пъти през 80-те, спира да създава семейството до 2014 г., когато се установява с Емили Ливингстън.Възрастта е просто число, любовта е безкрайна

Голдблум, който вече е на 65 години, се срещна със съпругата си Емили, на 35 години, още през 2011 г. Джеф не сподели много за новия си роман в началото, но когато двойката завърза възела през 2014 г., известният актьор не можа да спре да споделя щастието си с Светът.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: В своите 63 той изглежда по-добре от новоувенчаните холивудски актьори. Всичко за йога ли е?

gettyimagesЕмили Ливингстън беше канадска гимнастичка и дори се състезаваше на летните олимпийски игри през 2000 г. Днес тя работи като двойно тяло за много известни актриси. Нейните изяви включват La La Land (2016) и Валериан и градът на хиляди планети (2017).

gettyimages

След като официално обвърза връзката им, Голдблум не можеше да спре да говори за красивата си съпруга, да разказва колко късметлия е и как всички негови приятели и семейство обожават Емили.През 2015 г. щастливата двойка посрещна сина си Чарли Оушън, който се роди на 4 юли, което развълнува Джеф.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Актьори, които са над 60, но все още са мъртви прекрасни

Любовта им продължаваше да дава, а Ливингстън роди дъщеря им Ривър Джо през 2017 г.

Голдблум никога не се уморява да говори за семейството си и колко много влюбени са двамата с Емили.

Децата на Голдблум са неговата благословия

Въпреки натоварената кариера и Джеф възраст , той е много внимателен баща. Голдблум казва, че много обича да прекарва времето си с децата си.

На 65-годишна възраст нищо не трябва да ви кара да се чувствате по-млади и по-живи от няколко енергични малки деца.

Не мога да повярвам, че вече е минала седмица! Ривър Джо Голдблум е роден на 4/7/17 в 8:53 ч. Сутринта. Чарли Оушън е толкова сладък и грижовен по-голям брат. Не бихме могли да бъдем по-щастливи !!! @jeffgoldblum е нашата скала и продължава да бъде изключително любящ и страстен баща! Обичайте моите момчета !!! ️

Публикация от Емили Голдблум (@emiliegoldblum) 14 април 2017 г. в 10:25 ч. PDT

Благодарен за семейството ми! Честит благодарност на всички! ????

Публикация от Емили Голдблум (@emiliegoldblum) 23 ноември 2017 г. в 8:23 PST

Моите момчета от Кали! ???????????? Зима в Калифорния!

Публикация от Емили Голдблум (@emiliegoldblum) 18 януари 2018 г. в 9:45 ч. PST

Междувременно не можем да не се чувстваме толкова щастливи за това красиво и любящо семейство.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 29-годишната дъщеря на ранчото на Том Селек е плюещият образ на съпругата му, Джили Мак

Любовна история
Популярни Публикации