„Любовта бавно ще излезе през прозореца“: Екстрасенсът предсказва, че бракът на принц Хари и Меган Маркъл е „обречен“ над друга жена

Лиза Парон е екстрасенс, който предсказва, че бракът на Меган Маркъл и принц Хари е обречен.

Лиза Парон е поредната екстрасенска, която има мрачни прогнози за Меган Маркъл и принц Хари. На своя уебсайт тя твърди, че „е предсказала всички бременности на Кейт Мидълтън“ и „е била и първият екстрасенс, който е предсказал, че Меган ще забременее“.Така че, може би има известна легитимност на Парон. Споменатите бременности не бяха най-непредвидените неща, които някога са се случвали на кралското семейство. Просто казвам. Нека видим какво ще каже тя този път.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) 29 юни 2019 г. в 1:49 PDT

Бракът им е „обречен“

Преди брака на Хари и Меган, Лиза Парон разгледа космическата енергия и картите, за да разбере какво предстои за кралската двойка.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Psychic Lisa Paron (@astromojoastrologyandtarot) на 1 март 2017 г. в 14:09 ч. PST

Според Лиза във връзката ще има много проблеми, които в крайна сметка ще доведат до развод:

За съжаление любовта бавно ще излезе през прозореца в тази връзка.Гети изображения / Идеално изображение

Парон спомена и друга жена, която ще внесе ревност и цялостно разрушение в съюза на Меган и Хари. Като цяло Лиза често споменава, че съжалява, че казва лоши неща за брака в Съсекс, но е точно това, което вижда в звездите:

Съжалявам, бих искал да мога да кажа нещо различно, наистина го правя, но не вярвам, че този брак ще бъде много щастлив или ще продължи много дълго.

Гети изображения / Идеално изображение

Но не се отчайвайте. Прогнозата на Лиза беше направена преди сватбата им през май 2018 г. и тя спомена, че е имало възможност те да отменят церемонията, което знаем, че не се е случило. Да се ​​надяваме, че Лиза изобщо греши.

Гети изображения / Идеално изображение

Друг екстрасенс също усеща изгнил брак

Симон Симънс, която беше личен екстрасенс на принцеса Даяна, също вижда лоши неща за Хари и Меган:

Давам им брак от две до половина до три години, не искам да го виждам силно наранен и Хари няма да разбере какво го е ударило, когато това се случи. Той е влюбен до главата. Хари е като въплъщението на Даяна, той е толкова чувствителен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) 8 Май 2019 в 6:34 PDT

Какво мислите за тези прогнози? Вярвате ли на екстрасенси?

Принц Хари Меган Маркъл
Популярни Публикации