Обичам те до луната и обратно: Наташа Бедингфийлд и съпругът Мат се обсипват с любов в продължение на 10 години

Наташа Бедингфийлд и съпругът Мат Робинсън се венчаха на величествена церемония още през 2009 година.

Наташа Бедингфийлд и съпругът Мат Робинсън се обсипват с любов от 10 години и броят. Нека си припомним как техните красива любовна история започна.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наташа Бедингфийлд (@natashabedingfield) на 24 ноември 2017 г. в 8:57 ч. PSTКой е съпругът на Наташа Бедингфийлд?

Наташа Бедингфийлд спечели сърцата на феновете по целия свят благодарение на изключителните си вокални умения и талант. Певицата и автор на песни постигна международен успех с милиони копия от албуми, продадени по целия свят.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наташа Бедингфийлд (@natashabedingfield) на 15 май 2019 г. в 5:54 ч. PDT

Но Наташа не е просто призната певица, тя е любяща съпруга и ухажваща майка. Съпругът на Наташа Бедингфийлд е успешен бизнесмен. Влюбените птици излизаха една година, преди да се оженят през 2009 г.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наташа Бедингфийлд (@natashabedingfield) на 11 октомври 2017 г. в 13:44 ч. PDT

Бракът на Наташа Бедингфийлд и Мат Робинсън

Наташа Бедингфийлд и съпругът Мат Робинсън продължават да хвалят любовта си дори след десетилетие брак. Двойката завърза възела на величествена церемония с присъстващи 150 гости. Певицата определи сватбената церемония като „проста, красива и естествена“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наташа Бедингфийлд (@natashabedingfield) на 26 ноември 2017 г. в 10:09 ч. PSTНаташа приличаше на принцеса от приказка в своята ефектна сватбена рокля с отворени рамене и дълъг воал.

Певицата коментира на шега решението си да ставам съпруга:

Бях необвързана дълго, дълго време ... Харесах моята нежененост, но той определено си заслужаваше да се откаже от неженен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наташа Бедингфийлд (@natashabedingfield) на 24 януари 2018 г. в 14:05 ч. PST

Наташа Бедингфийлд добави, че говори за плановете си да прекара остатъка от живота си със съпруга Мат:

Сега много се радваме да прекараме остатъка от живота си заедно. Любовта е трудна за намиране, така че когато я намерите, задръжте я.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наташа Бедингфийлд (@natashabedingfield) на 4 юли 2019 г. от 12:00 ч. PDT

Болестта на техния син

През 2017 г. Наташа Бедингфийлд и Мат Робинсън посрещнаха първото си дете заедно, син Соломон.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наташа Бедингфийлд (@natashabedingfield) на 12 юни 2019 г. в 12:18 ч. PDT

На 2-годишна възраст Соломон е диагностициран с мозъчна инфекция и е подложен на спешна операция. Седмици по-късно лекарите казаха, че момчето ще се нуждае от друго мозъчна хирургия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Наташа Бедингфийлд (@natashabedingfield) на 24 август 2018 г. в 11:43 ч. PDT

Наташа Бедингфийлд сподели новината с феновете си чрез емоционален пост в Instagram. Тя помоли феновете да се помолят за малкия й син:

Моля, дръжте го в своите молитви и медитация.

Вижте тази публикация в Instagram

Исках да публикувам всички щастливи снимки от тази седмица на соломон, който тичаше по залите на болницата, привидно възстановен - с новина, че скоро ще се приберем ..... Но реалността е, че снощи разбрахме, че да направя втора операция утре сутринта. Чувстваме се изкормени, но също така благодарим на Бог, че живеем във време на ядрено-магнитен резонанс, където сме в състояние да видим в собствените си умове и за лекари, които са достатъчно мъдри да продължават да задават въпроси. Той има област на инфекция, която според някои е попаднала в мозъка. Толкова сме благодарни, че има лечение за това, което Соло изпитва, то е направо напред и е работило много пъти. Моля, дръжте го в молитвите и медитацията си тази вечер и утре. Тялото има удивителни естествени защитни сили, така че ние просто се нуждаем от него, за да прави това, което прави, с много допълнителна помощ от съвременната медицина. Когато сте били в болница от 3 седмици, времето спира. Осъзнавам, че това не е бързо посещение. Така че тази седмица ще бъде да се уверим, че самите ние сме здрави, както и че даваме самостоятелно добро хранене, за да поддържаме имунитета. Всъщност съм в самолет за Вегас тази вечер, за да направя едно бързо шоу, на което бях посветен, и след това да се върна навреме за операцията. Обичам ви приятели . Животът е луд. Това е истинският рокендрол

Публикация, споделена от Наташа Бедингфийлд (@natashabedingfield) на 6 декември 2019 г. в 18:54 ч. PST

Вярваме, че заедно Наташа Бедингфийлд и Мат Робинсън могат да преодолеят всякакви житейски предизвикателства. С пожелание съпрузите никога да не губят уникалната си връзка!

Двойки знаменитости
Популярни Публикации