15-годишната внучка на Лучано Павароти взривява публиката с невероятния си глас в телевизионното шоу за таланти

Последни актуални новини 15-годишната внучка на Лучано Павароти взривява публиката с невероятния си глас в телевизионното шоу за таланти във Фабиоза

Лучано Павароти или просто Павароти, както го наричаха най-верните фенове, беше един от най-известните оперни певци в света. Той е известен на запалените любители на операта и дори на тези, които изобщо не слушат този жанр музика.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от O Sole Mio (@osolemioglasgow_) на 15 октомври 2018 г. в 9:18 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Андреа Бочели открадна сърцето на всички чрез невероятното си представяне на Кралската сватбаЛегендата на италианското пеене беше коронното бижу на операта, имайки един от най-невероятните гласове в света. За съжаление той почина преди 11 години и все още е пропуснат от мнозина. Имаме обаче някои вълнуващи новини за любителите на операта! 15-годишната внучка на Павароти наследи таланта му и шокира света със спиращите дъха си изпълнения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Конрадо (@conrado_agrela) на 22 октомври 2017 г. в 15:48 ч. PDTНова звезда в музикалния свят

15-годишната Сислена Капароса направи името си известна, откакто пее в италианско шоу за таланти през 2013 г. Публиката беше взривена и съдиите не можеха да сдържат сълзите си, когато чуха как Сислена изпълнява „ Няма Дорма ”- арията, популяризирана от нейния дядо.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Bright Spark on the Musical Horizon: Момиче със зашеметяващ глас изпълнява легендарната песен на Уитни ХюстънТя продължава да пее и зашеметява обществеността със спиращия дъха си глас. Вижте нейното представяне от 2017 година.

Павароти се обърна ' Без Дорма ' в култова класика, което го прави известен отвъд оперния свят.

Потребителите на социалните медии коментираха представянето на Сислена

Няма съмнение, че я очаква светло бъдеще. Чудесно е да знаем, че въпреки това, че Павароти вече не е с нас, неговият невероятен талант винаги ще живее и ще предава поколенията.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Невероятният тийнейджър, роден без пръсти, зашеметява нацията със спиращи дъха пиано изпълнения

Популярни Публикации