Бракът на Мадлин Кан би могъл да продължи години, ако ракът не отнеме живота й само след 2 месеца

Мадлин Кан почина само два месеца след като се омъжи за Джон, през декември 1999 г., на 57-годишна възраст.

Известната американска актриса и комик, Маделин Кан, известна с ролите си в такива филми като Какво става, докторе?, Млади Франкенщайн, Силна тревожност, История на света, част I и други, биха могли да имат дълъг и щастлив живот, но за съжаление коварната болест отне живота й завинаги.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Madeline Kahn Tribute (@inmemoryofmadeline) 30 септември 2013 г. в 4:52 PDTАктрисата бе диагностицирана с рак на яйчниците през 1998 г. Тя претърпя три кръга химиотерапия, имаше три операции и известно експериментално лечение. Въпреки че беше в средата на лечението, Маделин продължи да работи по Козби , но в последния сезон беше намален до четири епизода.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Madeline Kahn Tribute (@inmemoryofmadeline) 11 януари 2014 г. в 4:07 PST

Кратък брак на Маделин Кан

Въпреки че Маделин Кан се занимаваше с рак и се подлагаше на сериозно лечение, тя се омъжи за своя любящ 10-годишен партньор Джон Хансбъри през октомври 1999 г.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Madeline Kahn Tribute (@inmemoryofmadeline) 5 октомври 2013 г. в 2:06 PDT

Бракът им можеше да продължи много години, но, за съжаление, ракът отне живота на Маделин завинаги. Тя почина само два месеца след като се омъжи за Джон, през декември 1999 г., на 57-годишна възраст.

чрез GIPHY

Реакция на феновете

Въпреки че са изминали толкова много години от смъртта на Мадлин Кан, многобройните й фенове все още мислят за нея и не могат да повярват, че тя е изчезнала завинаги. Тя беше толкова талантлива!Мадлин Кан винаги ще бъде запомнена от милиони фенове по цял свят!

Популярни Публикации