Мадона без грим и фотошоп не е дивата, отпадаща от челюстите, която виждахме на червения килим

Последни актуални новини Мадона без грим и фотошоп не е дивата, отпадаща от челюстите, която виждахме на червения килим на Fabiosa

Мадона не се нуждае от представяне: милиони хора са израснали, слушайки нейните хитове, а много жени са вдъхновени от нейния стил и възгледи. Въпреки факта, че певицата наскоро отпразнува 60-ия си рожден ден, тя дори не се е замисляла да прекрати кариерата си, която успешно съчетава с майчинството. Нека напомним, че тази зряла жена отглежда две биологични и четири осиновени деца и е известна с това, че е доста строг родител.

Мадона без грим и фотошоп не е дивата, отпадаща от челюстите, която виждахме на червения килимgettyimagesМадона без грим и фотошоп не е дивата, отпадаща от челюстите, която виждахме на червения килимgettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Не става въпрос за теб: Критиците шлем Мадона за пренасочване на вниманието към себе си по време на почитта на Арета Франклин

Дори без тя да води активен социален живот и да е популярен блогър в Instagram, тя едва ли би могла да бъде забравена. Мнозина могат по-скоро да помислят за репутацията на Мадона скандален . Тя беше една от първите, които излязоха на сцената с прекалено открити тоалети, никога не се поколеба да изрази мнението си, в песни, повдигнати на „неудобни“ теми като тийнейджърска бременност, и всички си спомнят публичната й целувка с Бритни Спиърс.Мадона без грим и фотошоп не е дивата, отпадаща от челюстите, която виждахме на червения килимgettyimages

Мадона без грим и фотошоп не е дивата, отпадаща от челюстите, която виждахме на червения килимgettyimages

Конферансьорът често споделя някои подробности от личния си живот с абонати. Не толкова отдавна тя трогателно поздрави най-голямата си дъщеря с 22-ия й рожден ден. Между другото, Лурдес Леон е не по-малко известна: тя активно популяризира позитивността на тялото и също така се опитва като модел, след като премиера в доста провокативно облекло.Публикация от Madonna (@madonna) 14 октомври 2018 г. в 10:55 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 21-годишната дъщеря на Мадона, Лурд, се разхожда практически гола по пистата за нейния дебют в Ню Йорк

В своя микроблог Мадона често публикува селфита, направени по чувствен начин, характерни за художника. Напоследък внимателните абонати започнаха да забелязват, че тя често аерографира снимките си.

Публикация от Madonna (@madonna) 6 октомври 2018 г. в 12:01 ч. PDT

Публикация от Madonna (@madonna) 6 октомври 2018 г. в 8:09 PDT

Но кой може честно да твърди, че никога не е ретуширал снимките си? Излизайки, певицата винаги слага внимателен, макар и понякога незабележим грим.

Публикация от Madonna (@madonna) 16 август 2018 г. в 1:34 PDT

След като запази красива фигура, Мадона продължава смели експерименти със стил. В гардероба й има обемни аксесоари - от широкополи шапки и различни шалове до гигантски слънчеви очила.

Публикация от Madonna (@madonna) 5 август 2018 г. в 12:24 ч. PDT

Папараци успяха да вземат няколко снимки на художника без стайлинг и грим. Тези кадри биха могли да бъдат подарък за хейтъри: те виждат, че певицата вече не изглежда толкова свежа, колкото на върха на славата си. Не забравяйте обаче, че тя вече е навършила 60-ия си рожден ден!

Публикация от kroywen79 (@kroywen79) 16 октомври 2018 г. в 10:45 ч. PDT

Феновете на Мадона винаги са я обичали поради факта, че тя не преследва така наречените идеали за красота. Певицата предпочита да създава свои тенденции. И така, как намирате естествения вид на поп иконата?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Чувствам се сантиментален“: Мадона споделя сладки публикации за децата си в социалните медии

Популярни Публикации