Порасналият син и дъщеря на Мадс Микелсен наследяват датската разкошна красавица на съпругата и съпругата му Хане

Мадс Микелсен и съпругата му Хане Якобсен се ожениха през 2000 г. и имат две деца: дъщеря Виола и син Карл. Само вижте как изглеждат порасналите деца днес!

Мадс Микелсен е датски актьор, участвал в известни филми и спечелил няколко награди. Като невероятно популярен в родината си, Микелсен постигна успех и в чужбина.

Мадс Микелсен стана широко известен с ролята си на Тристан през 2004 година крал Артур и постигна световно признание за ролята на главния антагонист Льо Шифър през двадесет и първи Джеймс Бонд филм, Royal Casino, през 2006г.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hanne Jacobsen (@hannemj) на 9 юни 2019 г. в 23:49 PDT

Децата и съпругата на Мадс Микелсен

През 2000 г. Ханибал звезда се ожени за хореограф Хане Якобсен, с която той излизаше от 1987 г. Заедно имат дъщеря Виола и син Карл. Четиричленното семейство живее в Копенхаген през целия си живот, но по-късно се премества в Торонто поради актьорската кариера на Мадс Микелсен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hanne Jacobsen (@hannemj) на 4 декември 2018 г. в 22:25 ч. PSTДатският актьор е горд баща на красивия си пораснал син и прекрасна дъщеря, които са перфектната комбинация от него и Хане. Интересното е, че Мадс и съпругата му завързаха възела само три години след второто си дете, през 2000 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hanne Jacobsen (@hannemj) на 1 март 2018 г. в 3:53 ч. PST

Двойката се ожени през Дания в присъствието на дъщеря им и сина си, което означава през 2019 г., те отбелязаха 19-годишен брак и 32-годишна връзка като цяло.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hanne Jacobsen (@hannemj) на 2 март 2014 г. в 10:49 ч. PST

Социалните медии на Хане Якобсен са пълни с публикации и снимки на нейното семейство, но най-вече на нейния добре изглеждащ съпруг. Двамата имат много искри, останали в романа си дори след повече от три десетилетия заедно.

Добре, както пише , „Зад всеки успешен мъж стои талантлива жена.“ Това е случаят със зашеметяващата съпруга на Mad.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Hanne Jacobsen (@hannemj) на 30 септември 2018 г. в 2:48 ч. PDT

Въпреки че Мадс Микелсен има натоварен професионален живот, той е особено семеен мъж, който поставя жена си и двете им деца преди всичко. Датската звезда е супер известна по света, но никога не го е накарала да се привлече в този шоубизнес и да предаде любимото си семейство.

Деца на знаменитости Двойки знаменитости Семейство Развлечения Филми
Популярни Публикации