Маги Смит се омъжи за първия си съпруг, докато беше сгодена за мъж, който в крайна сметка стана неин втори и последен партньор

Не е чудно, че Маги Смит е била женена два пъти. Всъщност знаехте ли, че тя се е омъжила за първия си съпруг, докато е била сгодена за мъж, който в крайна сметка е станал неин втори партньор?

Маги Смит и първият й съпруг Робърт Стивънс бяха женени осем години. По време на не толкова дълъг брак двойката имаше късмета да роди двама сина, Крис Ларкин и Тоби. И двамата са тръгнали по стъпките на родителите си, за да станат известни актьори във Великобритания.

Двамата се разделят през 1975 г. по неизвестни причини. Какво стана след това?

Маги Смит и вторият й съпруг

Съпругът на Маги Смит, Бевърли Крос, й направи предложение, когато той все още беше женен за тогавашната си съпруга. Тяхната любов беше толкова силна, че Хари Потър звезда обеща на драматурга да го изчака, дори и да отнеме целия живот.

Въпреки това, докато тя го чакаше да се разведе, Смит срещна първия си съпруг и бащата на двамата си сина Робърт Стивънс.През 1974 г. Маги се разделя с първата си половинка и се жени за Бевърли Крос малко след развода през 1975 г. Въпреки че любовната история на Маги Смит и Бевърли Крос е някак изкривена и сложна, те успяват да останат заедно 23 години до смъртта му през 1998 г.По време на откровено интервю през 2013 г. британската звезда беше попитана дали се чувства самотна след смъртта на втория си съпруг. Тя отговори:

Изглежда малко безсмислено, да продължаваш сам и да нямаш кого да го споделиш.

Щастливата двойка нямаше общи деца, но Крос гордо стана втори баща на децата на съпругата си Крис Ларкин и Тоби.

Маги Смит беше предадена

Веднъж Робърт Стивънс призна, че е прелюбодействал, докато е бил женен за Абатство Даунтън звезда.

Много пъти съм бил изневерен. Честно казано не мога да си спомня колко. Може би 20 пъти във всеки брак. Около три годишно за всеки брак.

Всъщност той дори не е планирал да каже, но зъболекарят му го е принудил да го направи.

Преди много време бях принуден от приятел зъболекар да кажа на Маги за моите прелюбодейства. Той каза: „Ако не го направите, аз ще го направя

Популярни Публикации