Синът на Маги Смит твърди, че е заседнал с „ужасен етикет“ заради образованието си

Последната актуална новина Синът на Маги Смит твърди, че е заседнал с „ужасен етикет“ заради образованието си по Фабиоза

Маги Смит е една от най-изявените актриси, не само във Великобритания, но и отвъд езерото. На 83-годишна възраст тя все още получава роли и дори не мисли да напусне работата, която толкова обича.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Маги Смит признава, че ракът на гърдата е разклатил увереността си на сцената, но въпреки това тя е красива за големия екран

Сцената, телевизията и филмовата кариера на Маги продължават повече от 66 години и дори й помагат да получи Поръчка от Британската империя за нейната необикновена работа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от (@msmarycrawley) на 29 август 2018 г. в 18:16 ч. PDTТя обаче е повече от невероятно надарена актриса . Тя също е любяща майка на двама сина, Крис Ларкин и Тоби Стивънс. Но изглежда са се борили заради възпитанието си.

„Ужасен етикет“

Най-малкият от синовете на Смит, Тоби Стивънс, разкри, че добрите намерения на майка му са го накарали да се бори в кариерата си. Дама Маги искаше децата й да говорят правилно и да научат всички тези изискани английски гласни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от toby_stephens_fanpage (@toby_stephens_fanpage) на 13 ноември 2018 г. в 10:15 ч. PSTНо изглежда, че е причинило някаква вреда на Стивънс, тъй като той твърди, че е останал с 'ужасния етикет', че е 'изискан' през целия си живот. Той обясни :

Наистина не искам онзи вид англичанство, който съм представял. Хората предполагат, че съм аристократ, но всъщност не се чувствам част от който и да е клас. Недоволствам, че съм закъсал в тази скоба, в анахроничен стремеж.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от toby_stephens_fanpage (@toby_stephens_fanpage) на 17 октомври 2018 г. в 9:39 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Приятели без прикрепени етикети: сър Иън Маккелън и дама Маги Смит

49-годишният мъж казва, че причината за желанието на родителите му да накарат той и брат му да говорят като подходящ англичанин се крие в тяхното скромно възпитание.

Спомням си, че родителите ми наистина ме накараха да говоря по определен начин, когато бях млад, мисля, защото те идваха от клас, който се стремеше да говори така.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от toby_stephens_fanpage (@toby_stephens_fanpage) на 13 октомври 2018 г. от 11:00 ч. PDT

Стивънс казва, че звученето на „шикозно“ го е поставило в кутия, което кара хората да мислят, че той може да играе само „извита надменна персонажи“, които не могат да бъдат емоционални.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от toby_stephens_fanpage (@toby_stephens_fanpage) на 8 ноември 2018 г. в 13:19 ч. PST

Въпреки това, Тоби обожава майка си и е изключително горда от нейните постижения и ние сме сигурни, че и тя се гордее с него.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Иън Маккелън изненадва публиката на шоуто на Греъм Нортън с имитация на Маги Смит

Популярни Публикации