Мамо Мече! Кейт Уинслет има 3 деца от 3 различни мъже, но те са едно голямо щастливо семейство

Кейт Уинслет не се нуждае от представяне. Това отвъд талантливата актриса е спечелило безкрайно уважение и възхищение към работата си, но какво знаете за личния й живот?

Кейт Уинслет не се нуждае от въведение. Това отвъд талантливата актриса е спечелило безкрайно уважение и възхищение към работата си, но какво знаете за личния й живот?

Мамо Мече! Кейт Уинслет има 3 деца от 3 различни мъже, но теГети изображения / Идеално изображениеКейт Уинслет беше женена три пъти

The Титаник звезда има сърце на британски романтик и е била влюбена доста пъти през живота си. Уинслет се омъжи за първия си съпруг Джим Трипълтън през 1998 г., само година по-късно, откакто я видяхме да си пада по Леонардо Ди Каприо и да избяга от смъртта на големия екран.Уинслет беше на 23 години, когато се омъжи за Threaplton, така че в крайна сметка тя не беше готова за такъв ангажимент и те се разделиха през 2001 г. Но актрисата не остана сама за дълго.

Докато беше на върха на актьорската си кариера, Уинслет беше много търсена и тя привлече вниманието на спечелилия Оскар режисьор Сам Мендес (може би го познавате за режисура Американска красавица и 1917 г. ).Мамо Мече! Кейт Уинслет има 3 деца от 3 различни мъже, но теГети изображения / Идеално изображение

Кейт се влюби в гения на Сам и те завързаха възела през 2003 г. Съюзът им беше пълен с любов и професионална реализация, докато Мендър насочваше съпругата си с нейния близък приятел и колега Леонардо Дикаприо в Революционен път . За съжаление, те не трябваше да издържат и се разведоха след 7 години заедно.

Актрисата, носител на Оскар, получи третия си изстрел в любовта през 2011 г., когато срещна племенника на Ричард Брансън Едуард Абел Смит. Двойката се влюби бързо и се ожени до 2012 г. Все още са щастливо женени.Мамо Мече! Кейт Уинслет има 3 деца от 3 различни мъже, но теГети изображения / Идеално изображение

Но какво ще кажете за децата, може да попитате? Кейт е горда майка на три деца :

  • Дъщеря Миа (родена 2000 г.) с Джим Трипълтън;
  • Син Джо (роден 2003 г.) със Сам Мендес;
  • Син Мечка (роден 2013 г.) с Едуард Абел Смит.

Сега нека научим повече за децата на Уинслет!

Кои са децата на Кейт Уинслет?

Въпреки че е филмова звезда, Кейт учи нейните неща на всичко друго, но не и на това. От самото начало е решила, че няма да им обяснява, че е някаква голяма работа в Холивуд, за да ги държи смирени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Kate Winslet (@eternalkatewinslet) 18 Май 2018 в 1:47 PDT

Тя каза, че Миа и Джо са я разбрали (Мечката беше твърде малка по времето на нея интервю ). Уинслет дори доведе децата си на снимачни площадки, но с гордост забеляза, че те изпитват уважение и не тичат наоколо, което я кара да се чувства смутена.

Всичко, което Уинслет иска, е да научи децата си на правилна работна етика и тя се радваше да види поне най-старите си учи добре.

Много често питат Кейт за името на третото й дете, Мечока. Докато Миа и Джо са доста редовни имена, изглежда Уинслет излезе с името на второто си момче.

Актрисата обясни нейният избор на Елън Дедженерис:

Ние се спряхме на Bear доста рано. Един мой приятел, когато бях по-малък, получи прякора Мечка и аз винаги го обичах наистина и той беше много мечка - той беше рамото на всички да плаче, той беше голяма мечка прегръдка, той беше просто тази страхотна фигура в живота си - и просто винаги го помнех и оттам дойде.

Уинслет също е много ангажирана майка, въпреки че е една от най-търсените актриси в Холивуд. Тя казва че се опитва да прекара колкото може повече време с децата си и да им полага подходящи грижи, без да се обръща към помощ:

Нямам готвач или шофьор, или подобни неща. Бих бил толкова нещастен, ако имах тези неща и вече нямаше да се чувствам като истински човек. Само защото съм в позиция, в която мога да имам тези неща, това не означава, че трябва. Просто не би било правилно за семейството ми - знам, че децата ми абсолютно биха го намразили. Искам да се обърнат назад и да си спомнят моята пилешка супа и моите опаковани обяди и че бях аз в училище.

Можем да си представим, че са необходими много усилия, за да се съчетаят толкова взискателни работа и семейство, но изглежда, че Уинслет се справя добре. Също така трябва да е хубаво да има големи възрастови различия между децата й, тъй като те могат да се грижат един за друг и да позволяват на майка си да диша.

Кейт Уинслет има прекрасно семейство и вдъхновяваща любовна история. Щастливи сме, че тя намери това, което търсеше, и никога не се отказа от романтиката.

Популярни Публикации