Mama’s Carbon Copy! Дъщерята на „Омагьосана“ звезда Елизабет Монтгомъри наследява зашеметяващата красота на майка си

Последни новини Mama’s Carbon Copy! Дъщерята на „Омагьосана“ звезда Елизабет Монтгомъри наследява зашеметяващата красота на майка си във Фабиоза

Емблематичната Елизабет Монтгомъри беше една от най-забележителните икони на холивудския Златен век. Но знаете ли, че Елизабет има пораснала дъщеря, която изглежда зашеметяващо като красивата си майка?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елизабет Монтгомъри (@ liz.montgomery33) на 8 март 2019 г. в 6:52 ч. PST

Талантлива холивудска звезда

Елизабет Монтгомъри със сигурност омагьоса феновете, докато правеше магии, като потрепваше носа си на екрана. Тя открадна сърцата на милиони фенове по целия свят с емблематичната си роля на Саманта в популярния телевизионен сериал Омагьосан.Хърби Пилато, автор на Потрепване върху звезда твърди, че въпреки успеха си и спечелването на милиони в Холивуд, Елизабет никога не е намерила истинско щастие. Тя почина от рак на 62-годишна възраст.

Нейната красива дъщеря

Актрисата беше женена четири пъти. Тя имаше три деца - Уили, Робърт и Ребека Елизабет, с третия си съпруг Уилям Ашер.Можете да хвърлите само един поглед към Ребека, за да видите поразителната й прилика с красивата й майка. Дъщерята определено наследи най-добрите черти от майка си.

От снимките Ребека прилича на известната си майка, когато беше на същата възраст. Без съмнение, естествената красота и чар преминават от поколение на поколение в това семейство.

Когато сте дъщеря на голяма филмова звезда, вие непременно ще бъдете осъдени, ако някога изберете същата кариерна пътека. Но Ребека не търси най-лесния начин. Тя последва стъпките на известната си майка и стана актриса. Ребека работи и като режисьор и ръководител на сценарии.

Синовете на Елизабет

Синът на Елизабет Монтгомъри обаче, Уилям, е производител на китари. Той също така се занимава с реколта. Докато Робърт е сценарист. Актрисата беше истинска икона за света, но за децата си тя винаги ще бъде най-добрата майка, която биха могли да имат.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @robertasher на 10 април 2017 г. в 21:53 ч. PDT

Със сигурност може да се каже, че Ребека е плюещ образ на легендарната актриса.

Популярни Публикации