Човекът зад легендата: Най-близките приятели на Том Ханкс, включително Джулия Робъртс, дават поглед отвътре в частния свят на актьора

Джулия Робъртс и няколко други най-близки до Том Ханкс споделиха някои факти за звездата. Те трябваше да предложат някои очарователни перспективи и няма да повярвате на някои от нещата, които те разкриха.

Може да сте виждали Том Ханкс и Джулия Робъртс да действат рамо до рамо в някои филми, но връзката им не свършва само дотук. Тези двамата всъщност са приятели и извън екрана.

През 2011 г. талантливите актьори се обединиха за романтичен филм, озаглавен Лари Кроун и филмът се превърна в сладка среща за Том и Джулия, които преди това са комбинирали сили в хита от 2007 г. Войната на Чарли Уилсън .The актриса веднъж описал Том като „примамлив“ за нея „творчески“, докато разговарял с AccessOnline . Тя добави, че работата с него по Лари Кроун беше „сбъдната мечта“.

Том Ханкс също се развихри за Джулия. За ролята си в „Хубава жена“ актьорът я определи като „страховита“ сила.

Човекът зад легендата: Том ХанксГети изображения / Идеално изображениеПриятели споделят интересни факти за Том Ханкс

Много хора са влюбени в актьорските умения на Том, но само най-близките му знаят какъв е той всъщност зад кулисите.

Неотдавна разговаряха негови близки приятели, включително Джулия Робъртс Хора и разкри няколко факта за актьора.

Човекът зад легендата: Том ХанксГети изображения / Идеално изображениеДългогодишен пъп Рон Хауърд, който режисира филма на Том от 1983 г. Пляскане и 1995-те Аполон 13 , каза, че освен страхотен човек, талантът на Том е и изключителен.

Той е толкова добър. Той е като един от онези спортисти, които са толкова без усилия, че не осъзнавате, че той е играчът, който променя играта.

Човекът зад легендата: Том ХанксГети изображения / Идеално изображение

Джулия Робъртс, която е участвала няколко пъти с Том Ханкс, е казала това:

Това, което не се променя при Том, той е толкова щастлив и развълнуван, както винаги. За работата, за приятелствата. Не се променя или отслабва с времето.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулия Робъртс (@juliaroberts) на 26 юни 2019 г. в 18:23 ч. PDT

Том Квартал съ-звездата Матю Рис също имаше интересна представа за известния актьор.

Колко злобно четен, добре информиран и интелигентен е той. Това е като скъпи боже, гадно е! Разбрах, вие имате щедростта и актьорския талант в света, това е добре, но той е истински ум. Той има страхотен ум, който е също толкова вбесяващ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Ханкс (@tomhanks) на 7 юни 2018 г. в 5:19 ч. PDT

Том е звезда на Бродуей Късметлия , Maura Tierney, описа Форест Гъмп звезда като глупак, който обичаше да прави глупави лица и да прави забавни селфита.

Изключителен актьор

Дори тези, които не са работили директно с Том, но са го виждали в действие, разпознават и уважават таланта му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Ханкс (@tomhanks) на 21 септември 2017 г. в 13:18 ч. PDT

Преди няколко месеца той бе приветстван като един от най-добрите актьори на всички времена благодарение на анкета, получена от Рангер . И в хода на кариерата си той получи Оскари, Еми, Златен глобус, Тони и много други уважавани награди.

Те доказват, че Том Ханкс не е просто талантлива актриса, той също е известен. И тези негови частни погледи далеч от актьорския свят показват, че той всъщност е целият пакет. Не е чудно, че е обичан от мнозина, както на екрана, така и извън него.

Знаменитости Джулия Робъртс
Популярни Публикации