Човекът е изпълнен със съжаления за отказа от детето си, което по-късно стана световноизвестен милиардер: „Просто искам да го видя като мой син“

Последни актуални новини Човекът е изпълнен със съжаления за отказа от детето си, което по-късно стана световноизвестен милиардер: „Просто искам да го видя като мой син“ на Fabiosa

Много хора се отказват от попечителството над децата си по редица различни причини. И обикновено това е в полза на детето. Но това не означава, че решението винаги е толкова лесно за участващите родители.

През 2018 г. шефът на Amazon Джеф Безос бе обявен за най-богатия човек в новата история.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеф Безос (@jeffbezos) на 12 септември 2018 г. в 10:46 ч. PDTСпоред Индекс на милиардерите на Bloomberg , Безос постигна това постижение, след като премина границата от 150 милиарда долара, което го направи с 55 милиарда долара по-богат от Бил Гейтс, който е на второ място.

Без съмнение постижението на Джеф Безос е историческо. Но се оказва, че дори и миналото му е очарователно.Детството на Безо

Джеф Безос не е отгледан от биологичния си баща. След малко ровене репортерите разбраха, че бащата на Джеф всъщност е собственик на магазин за велосипеди в Аризона на име Тед Йоргенсен. За съжаление Тед и Джеф така и не успяха да се съберат, преди по-възрастният мъж да почине през 2015 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеф Безос (@jeffbezos) на 15 април 2018 г. в 16:42 ч. PDT

При Тед се обърна писател, който работеше по биографията на Джеф. Тогава беше открито, че бащата за последно е видял сина си, когато Джеф е бил на около година.Семеен източник информиран Страница шеста че Тед е бил само тийнейджър, когато Джеф се е родил и не е бил в най-добрата позиция да отгледа дете. След като майката на Джеф, Джаки, която също беше тийнейджърка, забременя, тя и Тед се ожениха. Бракът им продължи две години, преди Джаки да напусне, като взе със себе си и малкия си син.

Брад Стоун, автор на Магазинът Всичко: Джеф Безос и Amazon , издирил Тед за книгата му през 2012 г. Той бил изненадан, когато разбрал, че Тед няма представа кой се е оказал синът му. Био бащата на Джеф каза за сина, от когото се отказа:

Не знаех къде е, дали има добра работа или не, или е жив или мъртъв.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеф Безос (@jeffbezos) на 20 юни 2019 г. в 11:04 ч. PDT

Виждайки снимки на успешния си син, Тед стана много тъжен. Според книгата бащата признава, че не е бил най-добрият съпруг и татко, когато е бил по-малък. Когато Джаки си тръгна, тя му каза да не се меси в живота на Джеф и той стоеше настрана, но винаги се чудеше какво му се случи.

Това беше единственото дете, което някога съм имал - това също има значение. Последният път, когато го видях, беше с памперси.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеф Безос (@jeffbezos) на 3 февруари 2018 г. в 6:30 ч. PST

Тед каза, че не би искал нищо повече от това да опознае Джеф и ще даде всичко, за да може изпълнителният директор да го признае за негов баща,

Просто искам да го видя като мой син, просто да го признае, че съм му баща и той е мой син.

Съобщава се, че това събиране между баща и син никога не е станало, преди възрастният мъж да почине на 70-годишна възраст.

Раста

В крайна сметка Джаки се омъжи за Майк Безос, който прие Джеф като свой.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеф Безос (@jeffbezos) на 17 юни 2018 г. в 6:59 ч. PDT

Във видео, споделено през май 2019 г., Джеф разкри за човека, който го е отгледал. Той каза, че Майк е имигрирал в САЩ от Куба на 16-годишна възраст, въпреки че не е разбирал английски.

В крайна сметка Майк се срещна с Джаки много години по-късно в университета в Албакърки в Ню Мексико.

От начина, по който Джеф говореше за Майк, стана ясно, че имат страхотни отношения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеф Безос (@jeffbezos) на 16 юни 2019 г. в 8:49 ч. PDT

Тед може да не е бил в живота на Джеф, докато израства, но интервюто не остави съмнение, че известният милиардер наистина е имал добър баща, когото е обичал.

Популярни Публикации