Положителната за ХИВ сестра на Марая Кери певица, че не й помага и безсмислено губи пари

Последни актуални новини ХИВ-позитивната сестра на Марая Кери пее певицата, че не й помага и безсмислено губи пари за Фабиоза

Животът на Алисън Кери не е бил толкова светъл и щастлив и тя е трябвало да се сблъска с много неприятности. През 2016 г. тя моли сестра си за помощ, но за съжаление, Марая тотално я игнорира.Лекарите бяха тези, които спасиха Алисън и успяха да върнат жената от ръба на смъртта.ХИВ-позитивната сестра на Марая Кери страда от сериозни мозъчни увреждания и е наистина болна след неочаквана атака на домашна инвазия. Тя също се нуждаеше от финансова подкрепа и искаше сестра й Марая да й помогне.Сестрата на Марая Кери я обвинява, че не е помогнала

Въпреки това Марая Кери реши да не помага на Алисън. Но защо го направи, знаейки колко тежко е положението на сестра й?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Mariah Carey (@mariahcarey) 24 март 2019 в 8:01 PDT

Алисън твърди, че едва може да си позволи да си купи храна и няма пари за зъболекаря след изваждането на зъбите.Жената обвинява Марая и казва, че харесва кучетата си много повече от сестра си.

Вероятно харчи повече за кучетата си за една седмица, отколкото аз за една година.

Представителят на певицата каза, че Марая многократно е плащала за рехабилитацията на Алисън, но за съжаление не е била сериозна.

Тя търси Алисън, за да иска да си помогне. Марая може да бъде там с любов и подкрепа - но в кой момент вече не активирате някого?

Съобщава се, че Марая Кери е приключила да помага на сестра си. Въпреки това Алисън Кари твърди, че за разлика от сестра си, тя винаги е готова да помогне във всеки един момент.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Mariah Carey (@mariahcarey) 21 април 2019 г. в 1:26 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Mariah Carey (@mariahcarey) 21 Фев 2019 в 1:51 PST

Очевидно е, че Марая Кери и нейната сестра Алисън нямат близки връзки и всеки има своя гледна точка, обвинявайки се взаимно за безразличие.

Популярни Публикации