Мари Озмънд не престава да прекарва времето си с внуците си: „Те са толкова скъпоценни“

Мари Осмонд има 8 внуци и тя обича да прекарва времето си с тях. Имената им също са интересни.

Внуците на Мари Осмонд допринасят за нейното свръхразмерно семейство. Те са осем! Тя има 7 живи деца, от тях петима са осиновени, докато 2 са биологични. Певческата сензация загуби доведения си син Майкъл от самоубийство през 2010 г.

Тя има много неща, за да бъде благодарна, затова се грижи всяка минута със своите ангелчета.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 15 август 2019 г. в 16:19 ч. PDTЕдинственото нещо, което Мари цени повече от това да бъде майка, е да бъдеш баба. Нейният син Стивън има трима сладки синове: Стивън младши, 5, Кристиан, 3 и Максуел, 8 месеца. Дъщеря й Рейчъл има една красива дъщеря на име Ракета Джейд, а Бриана наскоро роди Мод Бейли-Муун. Други рядко правят публични изяви.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 25 август 2019 г. в 11:11 ч. PDTПравилно зададени приоритети!

Когато Осмонд не е зает със снимките Разговорът или изпълнява с брат си, Дони В Лас Вегас, тя принадлежи на внуците си. Тя абсолютно обожава да прекарва времето си с тях. Ако това не е очевидно, отидете да видите нейната емисия в Instagram. Нейният акаунт в социалните мрежи е изпълнен с приятни моменти, които сподели с внуците си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 5 юли 2019 г. в 15:55 ч. PDT

В ексклузивно интервю с По-близо седмично, бабата дива разкри своите внуци и тя обича да прави каквото и да било. Те се наслаждават на мини голф или оцветяване или дори правене на фалшива кръв в кухнята. Забавлението няма етикет за тях. След това Мари с гордост разкри:Моят 5-годишен и двете 3-годишни отидоха на детска градина и само за да ги видя да започнат да обичат живота и да постигат ... и те са толкова ценни. Аз ги обичам толкова много.

Това запълва празнота за нея

Като детска звезда Мари никога не е имала шанса да се наслади на типично детство. През 2016 г. тя каза:

Изпитвах неща с тях [нейните внуци], които никога не съм правил. Всъщност нямах детство - животът ми не беше нормален.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 25 април 2019 г. в 21:27 ч. PDT

Мари Осмонд и внуците й заедно са перфектната комбинация, която кара сърцата да се стопят. Не са ли най-прекрасните? Споделете това и духайте целувки на скъпоценните деца.

Деца на знаменитости
Популярни Публикации