Мари Озмънд за това как се раздели с поп певеца Анди Гиб по телефона: „Разбиваше ми сърцето, виждайки какво прави със себе си“

Мари Осмонд е от онези звезди, които предпочитат да не разкриват твърде много за личния си живот. Това е една от причините, поради които някои разкрития за това, с кого е излизала, може да изненадат.

Мари Осмонд е от онези звезди, които предпочитат да не разкриват твърде много за личния си живот. Това е една от причините, поради които някои разкрития за това, с кого е излизала, може да изненадат.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Official SODAPOP (@sodapop_pop_culture) на 25 октомври 2019 г. в 13:25 ч. PDTМари и Анди Гиб някога са били артикул. Подобно на Мари, Анди също беше певец и беше най-популярно празнуван с хитовия си албум Танци в сянка . Той беше тийн идол и беше част от групата на братята и сестрите Bee Gees.

За съжаление, въпреки че постигна толкова голям успех, той имаше проблеми със зависимостта и в крайна сметка обяви фалит. Той почина през 1988 година.

Връзката на Мари Озмънд и Анди Гиб

По време на епизод от Разговорът , Мари Осмонд разкри, че веднъж е излизала с Анди и защо връзката им е приключила.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Revista L'Uomo Brasil (@revistaluomo) на 12 септември 2019 г. в 12:29 ч. PDT

Мари каза, че приключва нещата с Анди след една вечер, през която той не спира да й се обажда отново и отново.

Една вечер той непрекъснато ми се обаждаше и ми се обаждаше. Очевидно не беше добре.Когато й беше достатъчно, тя каза на певицата, че връзката им е приключила. Мари призна, че раздялата с Анди по телефона не е идеалната ситуация, но тя просто чувства, че няма друг избор.

Чувствах се много зле, защото това беше нещо, което трябваше да направя лично, но беше достатъчно. Сърцето ми беше разбито, виждайки какво прави на себе си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 12 септември 2019 г. в 16:17 ч. PDT

Мари добави, че много години по-късно Анди й е казал, че телефонният разговор за раздялата е „повикване за събуждане“ за него. Това го тласна да събере действията си и да контролира здравето си.

Телевизионният водещ обясни, че Анди е признал, че се наранява и е успял да го промени.

Музикално съвършен

Мари не даде подробности за точния час, в който двамата с Анди излизат, нито колко дълго е продължила връзката. Но двойката доказа, че има силна химия, базирана на този красив дует, от който те изпълниха Понякога докосваме .

Тези две звезди изглеждаха като перфектната двойка тук и е толкова тъжно да се види как завърши връзката им. Но от разказа на Мари можем да видим, че тя е била убедена, че приключването на нещата е правилното нещо за тях. И Анди скоро стигна до същото осъзнаване.

Те щяха да направят такава епична двойка, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Астрологичен разпад: Как зодиакалните знаци разбиват сърцата

Знаменитости Двойки знаменитости Връзки
Популярни Публикации