Мари Осмонд е щастлива, че дъщеря й има „Някой в ​​живота“, тъй като се е омъжила за партньорка Сара

Мари много приема и обича откакто излезе момичето й Джесика.

Въпреки че води забързан живот, Мари Осмонд е била най-добрият настойник и родител на децата си. Тя насърчи победите им и разбра загубите им. Освен това, емблематичната певица също възприе уникалните им наклонности и любовна ориентация.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 15 януари 2019 г. в 16:10 ч. PSTДъщерята на Мари, Джесика, която осинови с бившия си съпруг, Брайън Блозил е горда лесбийка. По-рано през лятото 31-годишната жена се омъжи за половинката си Сара на церемония в съдебната зала. Майката се противопостави на собствените си убеждения, за да даде на момичето си цялата подкрепа, която заслужава.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 6 юни 2019 г. в 22:39 ч. PDT

Детската радост е радостта на мама

Докато разговаря с По-близо седмично , Осмонд разкри, че Джесика обича дните си като омъжена жена. Въпреки това, тя е заета да работи като съветник и да помага на зависимите да излязат от лошите навици. Обществената работа й носи голямо блаженство. И така, прави ли това певицата велика като майка?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 17 декември 2018 г. в 13:24 ч. PST

Мари Осмонд намира утехата си в детския смях. Джесика е добре уредена и чувства, че е на добро място в живота. Това кара майка й да се радва много. Хитмейкърът каза:

Щастлив съм, че тя има някой в ​​живота си с нея, знаете ли? Прави ме щастлив.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 12 септември 2019 г. в 16:17 ч. PDT

Излизайки от килера

Докато разговаря с Fox News , Мари разкри, че е плакала, когато дъщеря й излиза като гей на 17-годишна възраст. Не че я е абсурдно, но се е страхувала за детето си. Певческата сензация знаеше, че Джесика ще бъде изправена пред голяма доза преценка. Тя не искаше това за нея.

Е, всичко е наред, ако краят е добре. Непоколебимото състрадание на Мари Осмонд към дъщеря й обърна динамиката. Тя даде на света урок със своята смирена природа. Споделете това и пожелайте на Джесика всичко най-добро.

Популярни Публикации