Мари Осмонд казва, че е засрамена, че подкрепя своята гей дъщеря: „Вярвам в гражданските права на дъщеря си“

Дъщерята на Мари Осмонд Джесика е едно от осиновените деца на певицата и актриса. Ко-водещата на „The Talk“ откри борбите, с които се сблъска, подкрепяйки каузите на ЛГБТ.

Мари Озмънд е откровена, за да бъде засрамена, че открито подкрепя дъщеря си гей, след като се омъжи.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 17 декември 2016 г. в 8:01 ч. PST

Популярната американска певица и актриса е била женена три пъти и има осем деца, пет от които са осиновени. Тя е гордата майка на Стивън, Рейчъл, Матю, Джесика, Брандън, Майкъл, Бриана и Абигейл. За съжаление, едно от осиновените деца, Майкъл, почина на 18 години.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 29 март 2019 г. в 13:49 ч. PDT

Звездата винаги е мечтала да има голямо семейство и тази мечта се сбъдна. Тя обича семейните връзки и това означава светът за нея.Дъщеря на Мари Осмонд

Разговорът съ-домакин се отваря за борбата, с която се е сблъскала за подкрепата на осиновената си гей дъщеря Джесика Мари Блосил.
Мари разкри в шоуто, че е засрамена, че присъства на сватбата на гей дъщеря си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 27 август 2019 г. в 14:35 ч. PDT

Говорейки за инцидента, певицата каза:

Друго нещо, което дъщеря ми е гей, и отидох на нейната сватба. Току що се омъжи. И хората ме засрамяха, защото подкрепях дъщеря ми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 17 декември 2018 г. в 13:24 ч. PST

Мари продължи:

И знаете ли, работата е в това, че никога не трябва да срамувате никого ... и мисля, че особено за това, че обичате детето си. Никога не трябва да срамуваш някого. Вярвам в гражданските права на [дъщеря ми] като майка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 7 април 2019 г. в 5:56 ч. PDT

Както трябва да сте разбрали досега Джесика е открито гей. Родителите й не подкрепяха избора й и Мари постоянно защитава еднополовите бракове.

Сватбата на Джесика

Осиновената дъщеря на Осмонд е омъжена жена. Още през юни 2019 г. Джесика завърза възела със съпругата си Сара. Певицата сподели вълнуващата новина с всички свои фенове в Instagram. Мари сподели снимки от сватбата с надпис:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 24 март 2019 г. в 19:24 ч. PDT

Поздравления за любимата ми дъщеря Джесика и новата й съпруга Сара! Толкова се радвам, че трябва да долетя за деня, за да бъда част от такъв щастлив повод „Не можех да обичам двамата повече! Добре дошли в нашето семейство!

Майката на осем деца обаче отказа да бъде тормозена от онлайн тролове. Тя продължава да обича и подкрепя децата си.

Знаменитости
Популярни Публикации