Детето на тайната любов на Мерилин Монро? 72-годишната жена от Флорида твърди, че е дъщерята на русата бомба

Последни актуални новини Тайното любовно дете на Мерилин Монро? 72-годишната жена от Флорида твърди, че е дъщерята на русата бомба на Фабиоза

Въпреки че вече минаха много години от момента, в който Мерилин Монро почина на 4 август 1962 г., на 36-годишна възраст, много неизвестни подробности за актрисата продължават да се появяват.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Marilyn Monroe (@marilynmonroe) 27 Дек 2018 в 10:00 PSTНапример 72-годишна жена от Флорида вярва, че е тайното любовно дете на Мерилин Монро.Тайна любов дете?

Нанси Манискалко Миракъл е писателка, която вярва, че е дъщеря на Мерилин Монро. Тя казва, че русата бомба е била само на 20, когато я е родила след афера с отдавна мъртвия адвокат в Ню Йорк.Нанси не иска да крие истината и е готова да сподели историята си с обществеността. Между другото, Миракъл беше избрана за член на Гилдията на драматистите на Америка за нейната работа Ето ме майка: Истинската история на Мерилин Монро .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Marilyn Monroe (@marilynmonroe) 28 април 2019 г. в 2:31 PDTРоманистката разкри, че биологичната й майка Мерилин Монро иска да изгради успешна кариера и смята, че бебето може да се превърне в пречка.

Майка ми беше амбициозна и смяташе, че раждането на извънбрачно бебе може само да провали кариерата й!

Нанси каза, че актрисата е решила да я настани при близки приятели, богато нюйоркско семейство, което я е отгледало като свое дете.

Официално не съществувах. Но освен факта, че не знаех коя е майка ми, израснах щастлива.

Джени Манискалко беше тази, която отгледа Нанси като своя дъщеря. Въпреки това, в неприкосновеността на личния живот, тя помоли Миракъл да я нарече „леля мама”

Нанси каза, че майка й е била страхотен човек и е прекарвала много време с нея.

Въпреки че има грижовно семейство, Нанси иска целият свят да знае истината - че тя е тайното любовно дете на Мерилин Монро.

Популярни Публикации