Мариска Харгитай говори за наддаване на тегло от 54 килограма по време на бременност: „Всичко, което можех да оцелея, беше да ям“

Най-новите новини Мариска Харгитай говори за наддаване на тегло от 54 килограма по време на бременност: „Всичко, което можех да преживея, беше яденето“ на Fabiosa

Много жени напълняват по време на бременност. Действителният брой варира в зависимост от куп фактори, включително хранителни навици и ниво на активност.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мариска Харгитай (@therealmariskahargitay) на 12 септември 2019 г. в 17:25 ч. PDTАктрисата Мариска Харгитай веднъж разкри за собственото си наддаване на тегло по време на бременност и как тя върна тялото си на правия път.Тегло на бременността

През 2007 г. Закон и ред: SVU звезда говори с Self Magazine за една от най-трудните части на забременяването и раждането на бебе.

Мариска и съпругът й Питър Херман посрещнаха първото си дете през август същата година и тя говори за бременността, майчинството и борбата си с гестационния диабет, което доведе до високото тегло при раждане на Август.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мариска Харгитай (@therealmariskahargitay) на 12 септември 2019 г. в 18:53 ч. PDT

Актрисата каза, че е била над луната, когато за първи път е научила, че е бременна. Изискванията й за работа обаче започнаха да затрудняват нещата. Тя говори за това, че трябва да работи 15-часови дни и стреса от спазването на графиците на епизодите, което я кара да зависи от храната за комфорт.

Бях поразен от липсата на енергия. Всичко, което можех да направя, за да оцелея, беше да ям.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мариска Харгитай (@therealmariskahargitay) на 9 февруари 2019 г. в 16:37 ч. PST

В резултат на това Мариска беше качила 54 килограма през третия триместър и се разболя от гестационен диабет. Тя призна, че наистина е яла твърде много и поради това бременността беше „наистина трудна за мен в края“.

Актрисата обаче реши да не повтаря същите навици следващия път, тъй като се надяваше скоро да забременее отново. След раждането на август тя направи някои промени в начина на живот, включително да се присъедини към фитнес зала и да се храни по-добре.

След забременяване се чувствах толкова различно в тялото си. Чувствах се като светилище, като къщата на Август. Беше като, че някой живее там сега - трябва да го поддържам хубав, силен и здрав за него. И така сега мисля, че някой друг скоро ще живее там, така че трябва да го приготвя.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мариска Харгитай (@therealmariskahargitay) на 24 януари 2016 г. в 16:22 ч. PST

Решителната Мариска също направи промени в диетата си, което й помогна да отслабне. Тя се хранеше балансирано, включващо зеленчуци и плодове. Тя също оцени докъде е стигнала и каза, че не става въпрос само за това как изглежда, но и за това как се чувства.

Съвети от Мариска

Актрисата сподели някои от най-добрите си здравни съвети Списание Shape . Едно от тях беше да обхване упражненията и физическата активност. Тя посъветва дори „малките неща да се съберат“, като разходка и просто опит за раздвижване на тялото.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мариска Харгитай (@therealmariskahargitay) на 7 декември 2015 г. в 9:05 ч. PST

Мариска се е доказала като силна и вдъхновяваща майка. Всеки може да научи нещо или две от нея.

Популярни Публикации