Брак-обиколка! Съпругът на Шания Твен я остави за най-добрата си приятелка, Мари-Ан, след това певицата се ожени за бившия съпруг на Мари-Ан

Съпругът на Шания Твен беше Робърт Ланге, но тя беше съкрушена, когато той я остави за най-добрата й приятелка. По-късно Шания Твен се омъжи за бившата на този приятел. Научете повече за тази странна ситуация.

Съпругът на Шания Твен беше Робърт Ланг. Но сложна афера, свързана с най-добрата й приятелка, накара двойката да се разпадне.

Шания и Робърт се запознава, когато през 1993 г. предлага да продуцира нейни песни, след като е впечатлен от нейните певчески умения. Любовта им процъфтява доста бързо, тъй като двойката завързва възела през декември същата година. И те посрещнаха първото си дете осем години по-късно.Синът на Шания Твен се казва Ея и всички те изглеждаха като перфектното семейство до 2008 г., когато обявиха, че се разделят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джиан (@bonzo_gunner) на 15 ноември 2019 г. в 15:31 ч. PST

Бързо напред няколко години, Ея сега следва музикалните стъпки на известната си майка. Веднъж Шания каза Звучи като Нешвил че синът й е бил „отдаден“ на занаята си и е имал „луда страст“ към правенето на музика.Драма на съпруга на Шаня Твен

Когато Шания Твен беше омъжена за Робърт Ланге, тя вероятно смяташе, че техният съюз ще издържи теста на времето. Всичко обаче се разпадна, след като Робърт имаше връзка с най-добрата приятелка и лична секретарка на Шания, Мари-Ан Тибо.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Shania Twain (@shaniatwain) на 4 ноември 2019 г. в 7:30 ч. PST

Веднъж разкрит източник на Хора че Шаня отчаяно се нуждаеше от приятел, когато за първи път се премести в Швейцария. Тя се запознава с Мари-Ан, която скоро става неин служител, но тъй като те са на една възраст и имат сходни интереси, двамата стават бързи приятели.Разбира се, това приятелство приключи, когато Мари-Ан се заинтересува от съпруга на певицата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Shania Twain (@shaniatwain) на 20 юни 2019 г. в 10:10 ч. PDT

В нейните мемоари от 2010г От този момент нататък , Шания описа колко разбита беше, когато научи за аферата на Робърт с Мари-Ан и за опустошението й, когато той я остави за най-добрата й приятелка.

Бях отвратен, че похотта на друга жена за подобряване на начина на живот си струва опустошението на семейството ми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Shania Twain (@shaniatwain) на 15 юни 2019 г. в 9:13 ч. PDT

Известната кънтри певица също разкри в книгата, че веднъж е написала писмо до Мари-Ан след този сърцераздирателен обрат на събитието. Мисивото прочете:

„Толкова съм нисък, толкова с разбито сърце, че повече не мога да го понасям. Желая ти любов и щастие, но умирам и не мога повече да го понасям. Това ме убива. Имай милост. Толкова го обичах и вече не мога да се справя. Не искам повече живот или любов. Просто искам мир.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Shania Twain (@shaniatwain) на 4 юни 2019 г. в 7:09 ч. PDT

Шания Твен се омъжи за бившата на най-добрата си приятелка

След сърцето на загубата на съпруга си заради друга жена, певицата се влюби и се ожени за бившия съпруг на Мари-Ан Фредерик Тиебо.

Очевидно тя и Фредерик се сближиха, след като и двамата изпитаха болката от загубата на съответните си съпрузи и приятелството им скоро се превърна в нещо повече.

По време на интервю през 2011 г. с Хора , Шания разкри, че не е тръгнала да си пада по бившия на приятелката си.

Не исках да обичам отново - това беше последното нещо в съзнанието ми. Първоначално го отхвърлих. Но не можах да контролирам любовта на Фред към мен и колко лесно го обича. '

Двойката се ожени през януари 2011 г.

Шаня Твен сега

Шания и Фредерик остават женени от няколко години. Досега бизнес изпълнителният директор на Nestlé и певецът Country изглеждаха идеално съвпадение.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Shania Twain (@shaniatwain) на 12 август 2019 г. в 10:01 ч. PDT

До януари 2020 г. те ще празнуват деветата си годишнина от сватбата и по всички показатели не биха могли да бъдат по-щастливи.

Брак-обиколка! Шаня ТвенГети изображения / Идеално изображение

Любовният живот на Шания Твен е бил всичко друго, но не и прост. Всички усложнения обаче нямат значение, тъй като всички те я доведоха до любовта на живота й. Въпреки възходите и паденията, тази красива и талантлива певица не може да бъде по-щастлива и феновете се радват, че тя изгражда живот с толкова фантастичен партньор.

Знаменитости Шаня Твен Връзки
Популярни Публикации