Всички дъщери на Мартина Макбрайд са пораснали и са толкова зашеметяващи, колкото и известната им майка

Мартина Макбрайд е майка на три деца и много обича децата си. Запознайте се с дъщерите на този успешен певец и вижте колко са израснали през годините. Те наследиха красотата на майка си със сигурност.

Мартина Макбрайд има всичко. Един поглед към красивото й семейство и поглед към нейната впечатляваща певческа кариера ще ви кажат, че тази жена живее приказка от реалния живот.

Запознайте се със съпруга на Мартина

Една от първите стъпки към създаването на любящо и щастливо семейство е изборът на подходящия партньор и Мартина избра добре. Ето защо, освен че е певица, автор на песни и автор, тя също трябва да се наслаждава на пълнотата на семейния живот.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мартина Макбрайд (@martinamcbride) на 22 ноември 2018 г. в 18:37 ч. PSTМного преди да стане звездата, която е днес, Мартина се запознава с Джон Макбрайд, мъжът, за когото по-късно ще се омъжи. Беше разкри че на 21 години по това време Мартина току-що бе създала певческата си група и търсеше място за тях, за да проведат своите упражнения. Джон беше тонрежисьор, който очевидно се радваше да помогне. Те се срещнаха през 1987 г. и година по-късно те завързаха възела.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мартина Макбрайд (@martinamcbride) на 15 май 2019 г. в 18:43 ч. PDTДжон говори няколко пъти за химията, която двамата с Мартина споделиха. Веднъж той разкри на Ботушът че никога не е изпитвал към никого това, което изпитва към жена си.

Това момиче, тя е невероятна и я обичам повече [сега] от всякога. Казах й: ‘Ако можехме да бутилираме каквото имаме, бихме могли да се оттеглим, момиче.’ Толкова сме късметлии.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мартина Макбрайд (@martinamcbride) на 23 април 2019 г. в 7:08 ч. PDTВ парче за Днешното шоу , Мартина изрази любовта си и към съпруга си и каза, че със сигурност е имала късмет с него. Тя го описа като мил и внимателен тип и разкри, че се радват на компанията на другия.

Децата на Мартина Макбрайд

Мартина и Джон все още са щастливи заедно, въпреки че са женени повече от три десетилетия. Техният съюз също е родил три красиви дъщери, за които певицата просто не може да не блика.

Според Вкус на Изкуството , първото им дете, Дилейни, се роди през 1994 г., шест години след като те завързаха възела. След това те посрещнаха Ема през 1998 г. и накрая родиха най-малката си дъщеря Ава Роуз през 2005 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мартина Макбрайд (@martinamcbride) на 4 октомври 2015 г. в 23:33 ч. PDT

Дъщерите на Мартина Макбрайд са й били вдъхновение в много отношения. Всъщност Дилейни всъщност беше този, който вдъхнови една от популярните песни на певеца, Тийнейджърски дъщери , издаден през 2011г.

Изглежда, че точно вчера феновете на Мартина изпаднаха в безсъзнание, когато тя приветства бебетата си по света. Оттогава много неща се промениха, тъй като тези млади момичета вече са пораснали.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мартина Макбрайд (@martinamcbride) на 31 март 2019 г. в 18:07 ч. PDT

През 2017 г. емоционална Мартина сподели Публикация в Instagram където разкри, че тогавашната й 19-годишна Ема напуска дома си и се премества в Лос Анджелис, за да преследва мечтите си да стане актриса.

Певицата разказа горчиво сладкото преживяване на сбогуване с дъщеря си тийнейджър и пожелание за най-доброто.

Тя иска да бъде филмова и телевизионна актриса, откакто се помня. Тя се насочи към него и мечтаеше голямо. И не се съмнявам, че ще му даде всичко, което има.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мартина Макбрайд (@martinamcbride) на 29 март 2019 г. в 7:32 ч. PDT

През 2018 г. тя публикува друга Instagram shoutout, този път на Дилейни, който Мартина разкри, че току-що се е дипломирал като масажист. Певицата написа:

Тази винаги е имала ярка светлина в себе си и тя я използва, за да помага и лекува другите и да прави света по-добро място. Обичам те DKM!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мартина Макбрайд (@martinamcbride) на 18 юни 2018 г. в 2:00 ч. PDT

На 14 години най-малкото дете на Мартина Ава Роуз я очаква цялото си бъдеще. Имаме чувството, че когато моментът е подходящ, гордата й майка също ще сподели своя голям етап.

Пее за нейните бебета

Ако искате да разберете колко много Мартина обича децата си, не търсете нищо повече от това красиво музикално произведение, което тя изпя в посвещение на дъщерите си.

Озаглавен В очите на дъщеря ми , песента поставя акцент върху това как децата израстват до това, което са въз основа на нещата, които са били свидетели на собствената си майка. Тя се върти около щастието и блаженството, които децата носят на родителите си дори след като станат възрастни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мартина Макбрайд (@martinamcbride) на 25 май 2018 г. в 7:51 ч. PDT

Мартина Макбрайд за майчинството

През годините тази известна провинциална звезда се отвори за това какво е да си майка. Ето някои от нещата, които тя сподели.

  • Поддържане на децата си на земята : Мартина веднъж разкри че тя и Джон отглеждат децата си с добри ценности и ги учат да оценяват това, което имат. Въпреки че са деца на богати родители, Мартина казва, че те се уверяват, че децата не приемат нищо за даденост и се насърчават да печелят сами.
  • Уроците : Мартина също разкри, че децата й са я научили на търпение и бързо е научила, че не може да контролира всички аспекти от живота им.
  • Откритост : Певицата посъветва другите родители винаги да слушат децата си и каза, че дъщерите й знаят, че могат да идват при нея за всичко.
  • Изненада за майчинството : Мартина каза, че една от най-големите изненади за майчинството за нея е, че то може да бъде както полезно, така и предизвикателно.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мартина Макбрайд (@martinamcbride) на 12 юни 2018 г. в 18:02 ч. PDT

Да си майка не е разходка в парка. Ще има добри и лоши дни. И да бъдеш родител, докато работиш и на кариера на пълен работен ден като певец, трябва да има и своите недостатъци, но Мартина прави всичко това грациозно.

Децата й растат и измислят за себе си съответните пътеки и певицата не може да бъде по-горда. Макбрайдс изглежда като толкова щастливо семейство, нали?

Деца на знаменитости Известни майки
Популярни Публикации