Match Made In Heaven! Любовната история на Мат Бомър и съпруга му Саймън Хол е съвсем необикновена

Мат Бомер и Саймън Хол бяха тайно женени 3 години и нито една душа не знаеше за това. Актьорът разкри, че партньорът му всъщност е съпругът му в интервю. Бомер и Хол имат 3 деца заедно.

Кой е съпругът на Мат Бомер? Синеоката красавица тайно се омъжи за публициста Симан Хол през 2011 г. - година преди актьорът да излезе публично.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Бомер (@mattbomer) на 14 февруари 2018 г. в 9:51 ч. PST

Двойката пази брака си в тайна в продължение на три години, докато Бяла яка актьор сподели новината с Подробности списание през 2014г.

Любовната история на Мат Бомър и Саймън Хол

Мат Бомер, за когото някога се смяташе, че играе Крисчън Грей в Петдесет нюанса сиво , е известен с това, че е изключително личен за личния си живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Бомер (@mattbomer) на 21 юни 2018 г. в 10:19 ч. PDTАктьорът беше заобиколен от слухове дълго време, докато публично призна своята сексуалност, докато приема хуманитарната награда за проект за пустиня за СПИН през 2012 г.

По време на речта си за приемане, Вълшебният Майк звезда благодари на Саймън Холс и трите им деца, разкривайки, че е в обвързана връзка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Бомер (@mattbomer) на 14 февруари 2019 г. в 11:00 ч. PST

Едва през 2014 г. обаче разбрахме, че партньорът на Матю Бомер всъщност е неговият съпруг. Двойката се ожени на много малка и „хладна“ церемония в Ню Йорк, на която бяха поканени само „най-близките и най-скъпите“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Бомер (@mattbomer) на 27 януари 2019 г. в 15:35 ч. PST

По-късно Мат говори за това колко много означава бракът му, казвайки:

Има сигурност, валидност на знанието, че е законно. Трудно е да се изрази с думи. Това е просто чувство, предполагам - нещо за произнасяне на обети пред хората около вас, които ви обичат и подкрепят. Мисля, че беше добре за нашето семейство.

Мат Бомер и съпругът му отглеждат три деца Кит, Уокър и Хенри, които са родени с помощта на сурогат. Но каква е тайната на техния успешен и дълготраен брак?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Бомер (@mattbomer) на 22 ноември 2018 г. в 6:52 ч. PST

Актьорът каза, че най-голямото му вдъхновение са баба и дядо, които са били заедно от тийнейджърските си години. Те споделиха с него своята тайна, която взема всичко ‘по един ден.’ Бомер прие тази философия и изглежда, че работи доста добре за него.

Знаменитости Двойки знаменитости Връзки
Популярни Публикации