16-годишният син на Матю Бродерик, Джеймс, споделя поразителната прилика с баща си

Последни новини 16-годишният син на Матю Бродерик, Джеймс, споделя поразителната прилика с баща си във Фабиоза

Матю Бродерик и Сара Джесика Паркър са отдадени съпрузи и родители на трима деца - дъщерите близнаци Марион Лорета Елуел и Табита Ходж и син, Джеймс Уилки.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker) на 28 октомври 2017 г. в 20:08 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Чакаме какво?! Хората онлайн атакуват Сара Джесика Паркър, че изглежда „прекалено стара“ на гала срещата през 2018 г.

Дизайнерът и актриса, Сара и нейният мъж, Матю, са горди родители и се опитват да посветят всички престои на децата си, за да дават жизненоважни уроци, да ги възпитават по подходящ начин и да подкрепят при всички рискове.

Матю БродерикgettyimagesСара Джесика Паркър и Матю Бродерик са били заедно над 20 години, като бях цял светъл и жив.

Приликата

Джеймс Уилки Бродерик постигна крайъгълен камък, тъй като вече е на 16 години. Момчето ще бъде толкова високо и красиво, колкото баща му. Невероятно е как децата растат толкова бързо: щом мигнете, те вече са тийнейджъри и възрастни. О, момче!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker) на 15 юни 2017 г. в 9:53 ч. PDTОсвен това би било абсурдно да не виждаме приликата им „ябълката не пада далеч от дървото“. И бащата, и синът имат сходен външен вид, предимно усмивка и формата на лицата им.

Матю Бродерикgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сара Джесика Паркър знае много за шапка за глава. Този път тя надмина себе си!

Съществен факт: Джеймс е роден от Сара Джесика Паркър за разлика от сестрите му близначки, които са родени от сурогатна майка.

Близнаци

Причината все още е неизвестна, но Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик често крият лицата на своите дъщери близначки, Марион Лорета Елуел и Табита Ходж. Въпреки че снимката по-горе е малко рядка, от тази можете да забележите същата красива коса като майка им.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker) на 27 юли 2018 г. в 15:03 ч. PDT

Паркър-Бродерик изглеждат като щастливо семейство. В продължение на 20 години съпрузите са преминали през дебели и слаби деца, възпитавайки 3 красиви деца, които се превръщат в велики личности, точно като техните любими родители.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сара Джесика Паркър се отваря за уроците, които е научила от връзката си с Робърт Дауни-младши

Популярни Публикации