Матю Гюблер за това как любовната история на ко-звездата на Paget Brewster на „Crime Minds“ промени неговите перспективи

Няма по-добър начин да отпразнувате приятелство, отколкото вашият най-добрият да отслужи сватбата ви!

Няма по-добър начин да отпразнувате приятелство, отколкото вашият най-добрият да отслужи сватбата ви! И Престъпни умове съ-звезди, Матю Грей Гюблер и Педжет Брустър получиха желанието си. Но Гюблер казва, че цялото преживяване е променило живота му.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от официалния Матю Грей Губър (@gublergram) на 16 февруари 2019 г. в 12:25 ч. PST

Още едно приятелство на „Криминални умове“, което обичаме

И Гюбълър и Брустър участваха в криминалната поредица в продължение на години и след като нейният герой се завърна в шоуто през 2011 г., актьорът каза Цифров шпионин че той не може да бъде по-щастлив, защото тя на практика беше семейство, а приятелят й е един от най-добрите му приятели.

Матю Гюблер за това как Криминални умове (2005) / CBS Television Studios

Но връзката им надхвърля това. След като прекараха часове заедно в продължение на години в шоуто, двамата станаха дебели като крадци.Как любовната им история промени живота му

И така, когато Брустър най-накрая се ожени за приятеля си Стив Дамстра през 2014 г., естествено, те помолиха Гюблер да им направи честта да отслужат сватбената им церемония и той се съгласи. Да!

Той разкри за рядкото преживяване в интервю с Списание Glamour .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Paget Brewster (@pagetpagetgram) на 6 ноември 2018 г. в 16:29 ч. PST

Запитан на какво са го научили отношенията между най-добрите му приятели, острият Алвин и звездата от Катерички казаха, че са му показали истинското значение на любовта.

Тя ме научи, че всичко в точното време истинската любов ще те намери. Тя беше излизала с някои хора и беше нещо като: „Добре съм или да съм сама, или не“, а след това се срещна със Стив, който я свали от краката си и тогава тя разбра за какво е цялото време на чакане. Възхищавам се на това.

Той също така е приятел с колегата A.J. Готвачи

Гюблер определено е човек на хората и е много близък със своите звезди от Престъпни умове . Той и A.J. Кук също споделя приятелство, което е чиста цел.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от AJ Cook (@ajcook) на 9 март 2015 г. в 19:35 ч. PDT

Те са в шоуто заедно повече от десетилетие и връзката между техните герои е радост да се гледа на екрана, но истинската сделка е тяхното приятелство извън екрана.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от AJ Cook (@ajcook) на 24 октомври 2014 г. в 13:35 ч. PDT

Тяхното приятелство наистина е вдъхновяващо и те успяха да го запазят през толкова дълъг период. И е невероятно, когато един приятел може да научи друг на нещо ценно и да стане добър модел за подражание!

Знаменитости
Популярни Публикации