Матю Макконъхи има двама красиви по-големи братя, единият от които също е известен актьор точно като него

Знаете ли, че братята на Матю Макконъхи са също толкова добре изглеждащи като известния актьор? По-добре прочетете и научете повече.

Всички познаваме Матю Макконъхи като водещ холивудски актьор и световно призната звезда. Но кой знаеше, че има двама по-големи братя? Нека да разберем повече.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от McConaughey Wisdom (@mcconaughey_wisdom) на 27 октомври 2019 г. в 7:21 ч. PDTРоден в Тексас, Макконъхи започва да играе през 1994 г. Той е награждаван актьор, известен с ролите си във филми като Зашеметен и объркан, Клуб на купувачите в Далас, истински детектив, и Вълшебният Майк.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от olgo (@olgostyle) на 27 октомври 2019 г. в 2:51 ч. PDT

С кариера, продължила повече от три десетилетия, той участва в над 50 филма. Добрият външен вид и непринудената личност на Макконахи му помогнаха да постигне и славна кариера.Братята на Матю Макконъхи

Матю е страхотен актьор с много фенове по цял свят, винаги е интересно да разберете за членовете на семейството на известния актьор.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Камила Алвес Макконъхи (@camilamcconaughey) на 8 август 2019 г. в 15:13 ч. PDT

Актьорът има двама по-големи братя. Между другото, един от тях, Майкъл Макконъхи също е актьор като Матю.Майкъл, който е известен като Петел, е известен с ролята си в Клуб за инвеститори от Западен Тексас, Нютон Бойс, 12 могъщи сираци, и Т той Желязната градина.

Въпреки че той не е толкова известен като брат си, двамата мъже също си приличат, което е забавно. В допълнение към актьорската си кариера, Петелът е самоизработен милионер. Той направи своята империя от ръждясала петролна тръба.

Въпреки това не се знае много за другия му брат, Патрик Макконъхи. За разлика от известните си братя, Пат държи ниско разстояние далеч от светлините на прожекторите.

Любящ баща и любящ съпруг

Матю не само е блестящ актьор, но и е страхотен съпруг. По примера на родителите си актьорът стана баща на трима деца със съпругата си Камила Алвес.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Камила Алвес Макконъхи (@camilamcconaughey) на 11 юли 2019 г. в 7:51 ч. PDT

Те имат 3 деца - Леви, Вида и Ливингстън. По време на приемаща реч за награда той обясни, че очаква с нетърпение красивото си семейство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Камила Алвес Макконъхи (@camilamcconaughey) на 2 юни 2019 г. в 15:03 PDT

Какво невероятно семейство. Изглежда, че семейството на Макконъхи никога не се отегчава с толкова страхотни гени.

Знаменитости Матю Макконъхи
Популярни Публикации