3-те правила на живота на Матю Макконъхи в мотивационна реч на Оскарите

- 3 правила на живота на Матю Макконъхи в мотивационна реч на Оскарите - Знаменитости - Fabiosa

Този човек не се нуждае от представяне. Матю Макконъхи, всички! Актьорът „Добре, добре, добре“ е идеалният пример за величие, съзнание и любов, които човек може да постигне. Трябва да има някои правила или съвети за това как да станете такъв легендарен човек.чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Чрез мощното си послание към имигрантите звездите на Оскарите доказват, че е време да изтрием границите

Речта на Матю на Оскарите 2014

След като Матю чу името му като победител в Оскар за най-добър актьор в „ Клуб на купувачите в Далас ”(2013), той се качи на сцената и с характерната си усмивка започна речта си. Въпреки че беше малко прекалено дълго за церемонията по връчването на наградите „Оскар“, никой не го прекъсна главно защото Матю споделяше истинската мъдрост. И тази мъдрост наистина беше безценна.

чрез GIPHYМатю сподели с нас своята тайна и разбиране, което вероятно е достатъчно, за да направи живота ви успешен. Няма по-скъпи книги и лайф треньори! Ето само три неща, които имат значение за Матю всеки ден в живота му:

Някой, на когото да гледам, нещо, което да очаквам с нетърпение и някой, който да гони.

Три основни неща:

1. Бог е този, на когото Матю се вглежда.

Когато имаш Бог, имаш приятел. И този приятел си ти.

Това е простата истина, която винаги забравяме. Забравяме, че този приятел може да благослови живота ни с възможности и подкрепа. Забравяме, че този приятел е някой, на когото можем да разчитаме.

gettyimages

Семейството е кой и какво очаква с нетърпение.

Тъй като сълзите му започнаха да потичат очите му, той обясни, че най-близките му хора, семейството му, са тези, които той иска да направи най-гордите. Матю благодари на красивата си съпруга Камила Алвес и трите си прекрасни деца Леви, Вида, Ливингстън за подкрепата и мотивацията.

Публикация от Camila Alves (@iamcamilaalves) Фев 13, 2018 в 9:02 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Монологът на Джими Кимел на Оскарите през 2018 г.: трогателен, вдъхновяващ и весел

Герой е този, който Матю иска да гони.

Когато актьорът беше само на 15 години, той беше попитан кой е неговият герой. След няколко дни размисли, Матю излезе с идеята за себе си, но след 10 години като герой. След като изминаха 10 години, Матю осъзна, че не е станал героят, какъвто иска да бъде. Въпросът е, че героят на актьора е винаги на 10 години. Той приема факта, че не може да настигне героя си, защото това кара актьора да го преследва.

чрез GIPHY

Семейството на Матю Макконъхи

Камила Алвес наистина е истинско вдъхновение за Матю от първия път, когато се срещнаха през 2006 г. За актьора определено беше любовта от пръв поглед:

Влязох в главата си, „Това не е онази жена, на която се обаждаш от другата страна на стаята, Макконъхи. Махни дупето си от стола си и отиди да я вземеш. ‘Което и направих.

Днес семейството им е щастливо и силно, тъй като имат три красиви и здрави деца. Надяваме се, че ще продължи вечно за Матю.

gettyimages

Тези три аспекта помогнаха на Матю Макконъхи да направи живота му пълноценен и успешен: вярата му в Бог, любовта му към семейството и личния му герой.

Гледайте пълната реч:

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Оскари за 2018 г.: Всички срещи, които ни накараха да се потопим в носталгичното море

Матю Макконъхи Оскари Автомобили Мотивация
Популярни Публикации