Мейт Гарсия казва, че бившият й съпруг принц Роджърс Нелсън е скрил смъртта на 6-дневния им син и е изгорил всичко, включително пепелта му

Майт Гарсия и синът на Принс минаха шест дни след раждането. Съпругата на певеца разкрива как той е скрил смъртта на сина си.

Синът на Mayte Garcia и Prince е само на 6 дни, когато трагично умира от усложнения на рядко генетично заболяване. Сега бившата съпруга на певеца се отваря за това как Принс изгори всичко, което му напомняше за сина му.Смъртта на сина на принц и Мейт Гарсия

Певицата и Мейт бяха женени 4 години. Гарсия, красива танцьорка по корем, се срещна с Принс, когато беше само на 16 години. Въпреки че той беше два пъти по-възрастен от нея, което не попречи на двойката да има връзка, докато тя навърши 18 години.

За съжаление четиригодишната им любовна връзка не оцеля след смъртта на две деца. Първият им син, Amiir Nelson, е роден с рядко генетично заболяване и почина шест дни след раждането. Мейт забременя след това, но претърпя спонтанен аборт след три месеца. За съжаление загубата разкъса скърбящата двойка.Как Принс скри смъртта на детето си

Мейт, бившата съпруга на международната суперзвезда, разкрива как Принс е скрил смъртта на сина им. В нейната книга Най-красивата: Моят живот с принц, Гарсия разкри, че певецът е изгорил всичко в кърмата на детето им, включително урната, съдържаща пепелта му след раздялата им.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Mayte Garcia (@maytejannell) на 12 март 2019 г. в 20:42 ч. PDT

Танцьорката каза, че всичко, което е искала, е пепелта на сина й, но не е можело бившият й съпруг Гарсия пише:В крайна сметка състрадателна приятелка ми каза, че е чувала за тревожен инцидент. Асистентът на Принс беше разстроен, че е помолен да изгори всичко в къщата, което му напомня за мен и бебето, включително съдържанието на детската стая - креватчето на Amiir и играчките, дрехите и книгите - всичко. Не мисля, че някога е преодолял това. Не знам как някой може да го преодолее. Знам, че не съм.

Накрая стана майка

Още през 2013 г. мечтата на Гарсия най-накрая да стане майка се сбъдна. Тя осинови дъщеря си Гия. Зрител се свърза с нея, след като тя разкри загубата на сина си в риалити шоу. Тя каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Mayte Garcia (@maytejannell) на 30 май 2019 г. в 21:16 ч. PDT

Жена, гледаща моето шоу, беше достатъчно развълнувана, за да се обърне към мен - чрез Twitter - за осиновяването на бебето си. Отворих се за загубата на сина си и в замяна получих дъщеря.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Mayte Garcia (@maytejannell) на 25 септември 2018 г. в 17:43 ч. PDT

Можем само да си представим чувствата на Мейт и Принс като загубени родители по това време. Радваме се, че сега има Gia, за да добави цвят в живота си.

Смъртта на знаменитости
Популярни Публикации